Mit tennél melegek üldözését támogató fideszes törvények támogatása közben ha kiderülne hogy a te gyereked is meleg?
lol, a fideszeseket a tanárhiány és a felsőoktatás szétbarmolása sem érdekli, hétvégén egyes helyeken nem lehet szülni, megfizethetetlen egy albérlet is stb.
magasról tesznek a saját gyerekeikre
pontosan ugyanúgy állnának hozzá, ahogyan Orbán a fiához
És arra mit lépsz, hogy én pl. nem vagyok Fideszes (és más sem, hanem gondolkodó ember) és teljes mértékben támogatom ezt a döntésüket?
Ha lenne gyerekem, nem lenne meleg. Mivel sem én, sem a férjem nem vagyunk sem aberráltak, sem elmebetegek, és a többi családtagunk sem az.
Kedves Kérdező!
az én lányom 13 éves. kb. másfél éve rájött arra, hogy ő bizony leszbikus. ezzel nekem személy szerint semmi bajom nincs, sőt egy kicsit meg is nyugodtam, nem kell azon aggódnom, hogy mit csinálna egy pasival.
szivárványos zászlója is van és tavaly még a Pride-ra is ki akart menni, merthogy neki ott helye, amit én egyébként megvétóztam, nem a homoszexualitás miatt, hanem azért mert alapból sem a tömeget, sem a hangzavart nem bírja, a kettőt együtt meg főleg nem.
most éppen halálosan szerelmes egy pasiba, úgyhogy kezdhetek aggódni.
igenis azt gondolom, hogy rothadtul nem kellene promózni az egész LMBTQ+ dolgot gyerekeknek, mert csak összezavarjátok őket.
És olyan válasz miért nincsen hogy továbbra is békén hagyja a fiát, de közben továbbra is támogatja az LMBTQ-us könyvek foliázását?
Csak mert a melegek nem lesznek üldőzve, néhány könyv be foliázásától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!