Miért támogatod a bevándorlást?
Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól akik támogatják.2023. júl. 6. 13:20
1/16 anonim válasza:
Fidesz szavazó vagyok és megbízok bennük. Ha azt mondják, hogy ez kell akkor biztos kell.
3/16 anonim válasza:
Mert örülük, hogy a filipinó ladyboy-ok szebbé fogják tenni a magyarság mindennapjait.
4/16 anonim válasza:
Mert egy ballibernyák, Brüsszeli érdekeket kiszolgáló, amúgy gyakorlatilag magyarellenes proli vagyok.
Ennek megfelelően amít a gonosz, ördögi Orbán Viktor állít, az egész egyszerűen nem lehet igaz!!! Érted soha, semmi és semmiképpen.
Ő nem akar bevándorlókat.
Akkor én igen....
5/16 anonim válasza:
Mert szeretnem ha lenne nyugdijam.
Mas kerdes h a bevandorlas megfeleo integracio nelkul meg tobb gondot szul, de amig a poltikaban a gyuloletkeltes hozza a legtobb szavazatot mind2 oldalon addig ilyesmirol itthon nem is almodok.
6/16 anonim válasza:
Szeretjuk a ladyboy-okat, udv egy fideszes
7/16 anonim válasza:
Az igaz, hogy Ferihegyen olyan táblák lesznek kint, hogy, ha Magyarországra jössz, akkor örülnöd kell a ladyboy migránsoknak?
8/16 anonim válasza:
Nem tudok olyanról, aki támogatná a bevándorlást. Olyanok vannak - köztük én is - , akik akadályozás helyett segítenék a menedékkérőket.
9/16 anonim válasza:
Mert a háború kitörése óta csak nők és gyerekek jöhetnek az ukrán határon.
Az ukrán nők között meg rengeteg a nagyon szép csaj.
10/16 anonim válasza:
A limitált bevándorlást esetleg támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!