A legtöbb balliberális elképesztő kétszínű nem?
Évek óta azt olvasom bármilyen alkalommal ha szóba jön Kossuth és Görgei ügye, hogy Görgei micsoda gigacsanád volt a libsik véleménye szerint, hogy letette a fegyvert, és Kossuth az halálba vitte volna a magyar népet ha rajta múlik.
Eközben Zelenszkijt éltetik, hogy nem adja fel, miközben már embereket kell elraboltatnia, hogy fel tudja a lövészárkokat tölteni. De ő egy nemzeti hős, hogy tulajdonképpen az ukrán fiatalságot elűzi, és halálba küldi.
Napokban egy ballibsi fórumon, volt egy kérdés, hogy megvédenéd e a hazát, ha támadás érné. Azonnal köpködtek, hogy ezért az országért és Orbánért nincs értelme harcolni (egyébként teljesen egyetértek, én is dobbantanék, csak nem vagyok ezzel kapcsolatban egy kétszínű álszent, egyrészt nem os számít nekem hogy ez az ország milyen, másrészt tele a gatya ahhoz hogy ilyenekben részt vegyek), miközben pár hónapja, még mindenki olyan mértékben volt fotelszabadságharcos Orbán Balázs kijelentései után, hogy az még Drazáékat is megszégyenítette volna!
Miért ilyen álszentek a libsik és miért ülnek ilyen magas lovon a morális felsőbbrendűségükben, miközben semmiben nem különböznek Orbán Balázstól, vagy Görgeitől?
Tisza szavazó vagyok, ezt leírom, mert úgyis el fog menni pártpolitizálásba a fidesznyikek és a bipsik részéről is a dolog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!