Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dr. Orbán Viktor hogy értette,...

Dr. Orbán Viktor hogy értette, hogy a Pride szervezői ne bajlódjanak az előkészítéssel, talán a Fidesz szervezi a Pride-ot idén?

Figyelt kérdés
Erre gondolok: [link]
tegnap 22:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Egy beteg szociopata ez az ember. Elmebeteg.
tegnap 22:48
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok.

III. Mózes 20:13

Egy keresztény kormánytól minimum annyi elvárható, hogy betiltsa a Prideot.

tegnap 23:10
 13/23 árokpart ***** válasza:
100%
12-es Persze, hogy elvárható, de azt elfelejti a kormány, hogy ugye magyarok vagyunk és amit tiltanak azt annál jobban szeretjük és szinte direkt csináljuk. Kontraproduktívan, fordítva fog elsülni. Mikor tiltották az otthoni pálinkafőzést, mindenki főzte otthon orrba-szájba, manapság meg már szinte eladhatatlanok a pálinkafőző készülékek, mert senkinek sem kell.
tegnap 23:13
 14/23 anonim ***** válasza:
69%
12# Téged kéne betiltani!!
tegnap 23:16
 15/23 A kérdező kommentje:

12. mit jelent, hogy "útálatosságot" ???

simán utálatos dolgokért, pl. orrát turja vki, azért haljon meg szerinted?? normális vagy ?

tegnap 23:28
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
15# Hagyd, szerintem az elmegyogyóból írogat, viccen kívül...
tegnap 23:29
 17/23 A kérdező kommentje:

További kérdsem, ki az a III. Mózes?

Szerintem egy is bőven elég volt belölle

tegnap 23:31
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Mózes harmadik könyvéből idéztem.

Nem mondtam, hogy meg kell halniuk a melegeknek. De egy igazi keresztény nem tűri meg a homoszexualitást annyira, hogy engedje őket az utcán vonaglani alulöltözötten.

tegnap 23:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ország bajaiért egyedül felelős esemény!

Bárcsak így lenne. Hogy ez a legnagyobb gondunk. orbi az igazi probléma

ma 00:45
 20/23 anonim ***** válasza:

18 "Mózes harmadik könyvéből idéztem.

Nem mondtam, hogy meg kell halniuk a melegeknek. De egy igazi keresztény nem tűri meg a homoszexualitást annyira, hogy engedje őket az utcán vonaglani alulöltözötten."

Olvasgassátok még Mózes 3. könyvét kicsit, álkeresztény fidesz-farizeusok!

"Ha valaki más ember feleségével paráználkodik, mivelhogy az ő felebarátjának feleségével * paráználkodik: halállal lakoljon a parázna férfi és a parázna nő."

(III. Móz. 20:10)

Érvényesíti ezt a Fidesz bármikor, bármiben????

"És ha valaki * havi bajos asszonynyal hál, és felfedi annak szemérmét, és forrását feltakarja, és az asszony is felfedi az ő vérének forrását: mindketten irtassanak ki az ő népökből." (III. Móz. 20:18)

"Tegyetek különbséget azért a tiszta és * tisztátalan barmok között, a tiszta és tisztátalan szárnyas állatok között, és ne fertőztessétek meg magatokat barommal vagy szárnyas állattal, sem semmiféle földön csúszó állattal, a melyeket megkülönböztettem előttetek, mint tisztátalanokat." (III. Mózes 20:25)

TARTJÁTOK A KÓSERT, FIDESZESEK??? Csak mert én láttam a hazug álmessiásotokat disznót vágni!!!

A Tízparancsolattal mi a helyzet????

A "Ne lopj!" mond valamit a farizeus álkeresztényeknek???

A "Ne tégy hamis tanúbizonyságot!"????

Vagy megint SZEMEZGETTEK a Törvényből? Ami más bűne, azt elítélitek, ami a tiétek, az mehet???

Ezt hívjátok ti kereszténységnek? A farizeus képmutatást, amit az Isten helyetti ítélkezés bűnével tetéztek???

Ehhez képest a mi Urunk így figyelmeztetett valójában:

"Mindenekelőtt oltalmazzátok meg magatokat a farizeusok kovászától, mely a képmutatás."

Ámen!

ma 01:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!