Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon gáz hogy eddig Tisza...

Nagyon gáz hogy eddig Tisza szavazó és Tisza szimpatizánsként most inkább fideszes lennék az évértékelő beszéd után?

Figyelt kérdés
Több gyerekes családapap vagyok, nagyon szimpatikus volt Orbán Viktor úrnak az évértékelő beszéde ahol ennyire felkarolta a családokat az adókedvezménnyel..
tegnap 22:52
1 2 3
 11/22 árokpart ***** válasza:
68%
Meg ám majd 2026 őszén meg majd jön a "reform". Jó kis rezsicsökkentés elvétele vagy ki tudja. Ugyanis ekkora költségvetési kiadás után olyan bevételre kell majd szert tennie, ami mindenkit érint és senki nem tudja kikerülni. Az élelmiszerárakat tovább már nem emelheti és máshonnan meg már nem fog tudni elvenni.
tegnap 23:28
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Te mit néztél? Igencsak gáz volt Orbán beszéde, nagyon totálkáron van már az a pali.
tegnap 23:28
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
#11 Igen, erre céloztam, hogy a magyar választók egy része tényleg ilyen hülye, mint Te vagy. Bevételhiányt megoldani úgy lehet, hogy valahonnan máshogyan veszünk el, vagy valamit nem támogatnak, amit eddig igen. Téged komolyan nem érdekel, hogy a hiányzó összeget kitől és milyen módon szedik be vagy hogy mi lesz fizetős, ami eddig ingyen volt?
tegnap 23:36
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező annyira lehettél te tiszás mint én fideszes.

Orbánnak a beszédét akkor nézném meg ha az a kivégzés előtti utolsó szó jogán történne, addig mit érdekel engem?

tegnap 23:36
 15/22 anonim ***** válasza:
86%

Csak hogy tudd, a munkáltatók a feleséged adómentességét simán belekalkulálják a fizetésébe és ő biztosan nem fog kapni béremelést, hiszen minek, ha adót nem kell fizetnie.

Ugyanez ki lett próbálva a 25 éven aluliak adómentességénél.

tegnap 23:41
 16/22 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem gáz. te dolgod.
tegnap 23:42
 17/22 árokpart ***** válasza:
75%
Ha netán valami rosszban sántikálna és máshol esetleg valamilyen megszorítást hozna, akkor úgy megyek el innen Olaszországba mint a huzat. Szeptemberben akkor már Pianto Sorrentoban leszek könyvtáros kisegítő azt hiszem.
tegnap 23:44
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Amit #16 ír, az pontosan úgy volt nálunk is. Nem a lehetőségek földjén lakok, nincs túl sok munkahely, de ami van, az a 25 éven aluliak adókedvezményét már belekalkulálta a fizetésbe. Ugyan ezt fogják csinálni az SZJA mentes nők fizetésével is. Ilyenre nem is kell gondolni, hogy majd itt 100, meg 100+ ezreket fog emelkedni a többgyerekes nők fizetése.
tegnap 23:53
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
Kamuuuuuu
tegnap 23:53
 20/22 anonim ***** válasza:
85%
Senki nem gondolja, hogy ez egy troll kérdés? Felesleges etetni, ez csak egy fizetett propagandista lehet
tegnap 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!