Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mészáros Lőrincék 22 milliárdo...

Mészáros Lőrincék 22 milliárdos magángéppel jöttek haza a Maldív-szigetekről Orbán évértékelője előtt. Ez volt a repülőrajt?

Figyelt kérdés
[link]

tegnap 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Ez
tegnap 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Nem tökmindegy , ha nem lenne Mészáros lenne más.
tegnap 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
19%

Múltkor én is egy ilyen 20+ milliárdos géppel repültem. Sőt mondok durvábbat bárki aki ült már nagyobb repülőn az elmondhatja ezt magáról.

Az az érdekes, hogy te / Mészáros mennyit fizetett az útért, ami a 22 milliárd töredéke még akkor is ha az egy kicsi magánrepülőgép.

De ez a magyar oknyomozó újságírás, utána meg csodálkoztok, hogy hülyék az emberek és képtelenek egy saját gondolatra.

tegnap 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

3, én tavaly fizettem ki életem legdrágább repjegyét, 1 útra, 1 főre egy Isztanbul - Szingapúr repülőjegy cirka 300.000 Ft volt és ez csak oda, Isztanbulból és oda is el kellett jutnom. Ma sem tudnám megint megengedni magamnak, konkrétan 1 évig gyűjtöttünk rá.

Ez szintiszta cinizmus.

tegnap 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Jah és még annyit hozzátennék, hogy én nem privát jettel mentem, hanem másodosztályon nyomorogtam 11 órán keresztül, úgy, hogy a térdem szó szerint az előttem ülő hátát nyomta.
tegnap 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:

4

ha az én hozzászólásom cinizmus akkor mi az a cikk ami arról szól, hogy mennyibe került a repülő és nem arról, hogy mennyibe került maga az út?

Ez olyan mintha elmész egy hotelbe és a hotel árát mondják, hogy azzal is érzékeltessék, hogy te mennyire pazarolsz ahelyett, hogy azt mondanák, hogy te mennyit fizettél az adott szobáért.

tegnap 20:37
 7/9 A kérdező kommentje:
6 Nem, ez egyáltalán nem olyan. Ez olyan mint amikor elmész a hotelbe, de nem a szobát veszed ki egy éjszakára, hanem az egész hotelt megveszed.
tegnap 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:

ma 21:07

Ha megvetted az egész hotelt akkor az egész évben üresen fog állni és nem hajt neked hasznot?

Gondolom az a repülő még ha Mészároshoz tartozik akkor se ül egész nap a hangárban hanem mások is jó pénzért bérelhetik. Vagy tévedek?

tegnap 21:14
 9/9 A kérdező kommentje:

8 nem bérelhető.

Forrás:

[link]

> Mindez arra utal, hogy az OE-LOT lajstromjelű gépet – valamilyen pénzügyi konstrukcióban – Budapesten „vette” valaki, amely abból is sejthető, hogy a repülőnek több olyan útja is volt, amikor egy vagy akár több mint két hétig külföldön maradt az utasával. Ez pedig egyértelműen azt mutatja, hogy nem egyszerű, alkalmi bérlésről van szó: a privát jetet ilyenkor a „tulajdonos” vagy hozzá köthető személyek használják.

tegnap 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!