Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kérdés Ruszin-Szendi Romulussz...

Kérdés Ruszin-Szendi Romulusszal kapcsolatban, hogy látod ezt?

Figyelt kérdés
Romulusz azt nyilatkozta, idézet: "Aki úgy döntött hogy az oltást nem veszi fel (katonák), nyílván akkor úgy döntöttem hogy ők nem kellenek a magyar honvédségnek", "nagyon sokan kérdezik miért döntöttem így, miért nem vesszük azóta sem őket vissza", "mindenkinek elmondom, hogy most sem döntenék máshogy", "aki úgy dönt hogy vélt vagy valós(!), indokok miatt, ő ezt nem hajtja végre, annak nem kell katonának lenni! Mert bizonyos dolgokat nem nekik kell eldönteni". "Jogos lenne a kritika, ha én sem vettem volna fel, de 4 oltás van bennem!" Tiszás vagyok de azon tűnődöm, nem kell mindenáron kormányváltás, illetve kéne nagyon, de másfél év alatt még megnőhet a Mihazánk is. Valójában ha ez nem tisztázódik 26-ig, azaz nem kér bocsánatot Romulusz, nem kártalanítja a katonákat, akiket ellehetetlenített, nem vonja vissza amit mondott, bocsánatkérések közepette, akkor ugyanazzal a lendülettel amivel eddig a Tiszát támogattam, a Mihazánkat fogom támogatni, és nem csak a Fidesz, hanem a Tisza ellen fogok érvelni, mint ahogy igen sokan mások is így gondolják ahogy látom, akik jelenleg még(!) Tiszások. Úgy gondolom ezt tisztázást igényel, és van rá mód, de így nem maradhat, mert a propaganda nem érdekel, de az érdekel ha le kell "nyelnünk" valamit amit nagyon nem akarunk, ez fidesz-mentalitás. Rendszerváltást akarunk, nem gengszterváltást, rendbe lehet ezt még hozni, ha van rá akarat.

tegnapelőtt 22:22
1 2 3 4
 31/35 D-Mano ***** válasza:

Kérdező,

hosszú, kifejtős kommentet írtam. A nyomorék szót meg NEM ÉRVKÉNT használtam ott, mint oly sokan használnak érvként/érvek helyett negatív jelzőket, HANEM csak a VÉLEMÉNYEMRE utaltam vele.

És igen: nem fogom abbahagyni a "nyomorékozást" vagy a "f.kalapozát", mert annak tartom. De mindig érvelni fogok, nemcsak odaszúrom, mint oly sokan általuk nem kedveltekről szóló témákban, hogy "ez egy fa..." vagy "Orbán egy g..."

Az erőszaknak sajnos/nem sajnos legitimitása van a Föld bolygón. De nagyon nem mindegy, hogy kivel szemben, hogy miért, mi okból és milyen módon valósul meg az erőszak.

Pl. egy bűnözővel szemben nem lehet erőszakmentesnek lenni. És igen: a rendszerváltás utáni kormányok tagjainak nagy részét lámpavason látnám legszívesebben.

De ha valakinek a véleményére, álláspontjára az első reakció nem a (kulturált) vita és az érvelés, hanem az erőszak, abban szerintem megegyezhetünk, hogy az nagyon rossz irány.

ma 00:06
 32/35 A kérdező kommentje:

Jó rendben nem reagáltam mindenre, az írásodból, hosszabban írtál igen, át fogom rágni magamban, és aztán írok is rá, nem játszom bírót sem nyugi, egy ember vagyok csak, sokak közül.

"nem fogom abbahagyni a "nyomorékozást" vagy a "f.kalapozát", mert annak tartom"

Annyi hogy, (és nevedd személyesre kérlek), ez nem segít. Figyelmenkívül is hagyhatnám ezen kommenteket, amiben e szavakat használod, jelenthetném is, de nem fogom. Te is tudhatod, hogy e szavak üresek magukban. Nincs jelentésük, vagy ha van definiáls. Bocsánat, mert megvédtél, de muszáj tartanunk magunkat tényekhez.

ma 00:44
 33/35 A kérdező kommentje:
**"Vagy ha van definiáld"
ma 00:45
 34/35 A kérdező kommentje:
Ami most biztos, az hogy Romulusz beoltatna, megkérdezés nélkül, most is, legalábbis amennyiben hatalmában áll, (saját állítása szerint, saját döntéséből, lehet hogy ez igaz lehet hogy nem igaz, mármint hogy saját döntéséből, vagy ukászra, de ez majdnem mindegy). Mindenesetre megtenne ma is olyan dolgokat amit ukászra, és/vagy saját hatalmából fakadóan meglépne, független attól hogy alacsonyabb pozícióban lévők valós indokokkal ez ellen vélekednének vagy nem. Feltételezhető hogy nem csak ezzel kapcsolatban rendelkezne így, mert azt mondta, "bizonyos dolgokat nem nekik kell eldönteni" (ez hatalmi játszma, ez nem képzelgés) Aha köszönjük szépen Romulusz úr, de azért mi magunk döntenék egyesével, magam szempontjából én, és mindenki szerintem maga szeret dönteni.
ma 00:57
 35/35 A kérdező kommentje:
Ha a Tisza ilyen emberekből fog állni, de elég Romulusz is, akkor ebből nem kérek, csak a magam nevében beszélek. Talán ideje lenni ezt tisztázni, még csírájában.
ma 01:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!