Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az, hogy egy magát...

Hogy lehet az, hogy egy magát erkölcsösnek gondoló ember a Tiszára szavaz a Fidesszel szemben?

Figyelt kérdés

Morálisan mégis milyen ember az ilyen?

Mert oké, hogy ott van a Fidesz oldalán a pedofilmosdatás, hazaáruló mondatok és az EU legszegényebb országa a KSH-Soros felmérés alapján, de a Tisza oldalán eközben Dunába dobtak egy telefont.

Hogy lehet mégis egymás mellé tenni a kettőt úgy, hogy erkölcsi győztesként a Tisza párt jöjjön ki?

tegnapelőtt 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

Micsoda válaszok :)

a kérdésre én sem tudom a választ. Szerintem többnyire a bulizós iszákos fiatalok állnak be mögé, akiknél még alakulóban van az indentitás és az erkölcs.

Egy erkölcsös, egy olyan ember, aki nem bántalmazza a családját, nem lop, mert M.Péter lopott, ha tetszik, ha nem... öngyilkosságot színlelt tünetekkel, hányással a gyereki előtt, majd miután kijött a mentő, megszökött a hátsó ablakon át..

ép értelmű ember nem áll be ilyen ember mögé

tegnapelőtt 18:16
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Hogy lehet az, hogy egy magát erkölcsösnek gondoló emberben egyáltalán felmerül az, hogy a fideszre szavazzon?

Nah, ez az igazi kérdés!

tegnap 00:23
 13/14 gabor49 ***** válasza:
19%
nem mondanam magam erkolcsosnek de soha nem szavaznék a tiszara
tegnap 09:53
 14/14 A kérdező kommentje:
#13 éppen ezért nem szavazol a Tiszára.
tegnap 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!