Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire értetek egyet azokkal...

Mennyire értetek egyet azokkal az idősekkel, akik szerint a fiataloktól el kéne venni a szavazati jogot?

Figyelt kérdés

Múltkor hallottam a buszon 2 idős nénit mikor arról beszélgettek, hogy a fiataloktól 25 év alatt el kéne venni a szavazati jogot, mert még túl tapasztalatlanok a politikában és így kárt okoznak a szavatazukkak. Plusz, fb-n rendszeresen látok mostanában hasonló kommenteken idősektől, akik ugyanezen a véleményen vannak.

Mennyire értetek ebben velük egyet?

tegnapelőtt 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanannyira, mint azokkal a fiatalokkal, akik szerint az idősektől, nyugdíjasoktól kellene elvenni a szavazati jogot, gyakoribb demenciára, könnyebb környezeti befolyásolásra, időskori döntésképtelenségre meg hasonlókra hivatkozva. Szóval semennyire.
tegnapelőtt 12:30
 12/18 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 13:04
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Mondja ezt két nyugger, akiknek a szavazatát meg lehet venni egy zacskó száraztésztával, kezet csókolnak Orbánnak, mert olcsó a csirkefarhát, és szerintük Gyurcsány veszélyes, mert azt mondta az M1.🤣 Aha, jól van...😆
tegnapelőtt 13:40
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Inkább azoktól a Julika néniktől kellene elvenni, akik 30 éve szerelmesek Orbánba és mindent az aktuális nyugdíjka emelés dönt náluk el. Mert ezek miatt megy ki minden fiatal külföldre, mert rájuk van szabva az ország, és ezért nincs jövőjük.
tegnapelőtt 13:40
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

Pont az öregektől kéne elvenni, akik már csak rövid távra terveznek, és olyan alakokat juttatnak hatalomra, akik évtizedekre teszik tönkre az országot, vagyis a fiatalok jövőjét.

Az öregek tapasztalatán meg csak röhögni tudok. A nyugdíjasok jelentős részére (természetesen nem mindegyikre) pont a kritikai gondolkodásmód hiánya, a csordaszellem, a manipuálhatóság a jellemző. Milyen érdekes, hogy a telefonos csalások (pl. unokázós csalás) vagy az átverős értékesítők (ügynök rábeszéli a felesleges, de horror áron kínált edénykészletre, üdülési jogra, porszívóra stb.) áldozatai is szinte mindig öregek. Ennyit az ő nagy tapasztalatukról!

Ja, és nem 25 éves vagyok én sem, hanem 51.

tegnapelőtt 13:55
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

Nem az összes nyugdíjas ilyen, de egy jelentős részük igen.

Én az ilyenek iránt teljesen elvesztettem minden tiszteletemet, ami egyébként egy kor után talán járna. Amikor látom, hogyan gyűlölködnek a kommentmezőben mindenki iránt, aki valami kiutat keres ebből a velejéig korrupt és béna rendszerből, akkor a maradék kis reményem is elszáll, hogy itt valaha bármi jobb lehet. Őket nem érdekli semmi, csak hogy MOST legyen emelés meg 13-ik havi nyugdíj. Hogy az unokáik milyen országban fognak felnőni, vagy hogy egyáltalán ebben az országban-e, az kicsit sem izgatja őket. Ma legyen akciós csirkefarhát és jóvan.

tegnapelőtt 14:45
 17/18 meszike91 ***** válasza:
70%
A nyuggerek nem fizetnek a közösbe, akkor milyen jogon szavazhatnak?
tegnapelőtt 17:23
 18/18 anonim ***** válasza:
@17 Pl. ÁFA-t fizetnek.
tegnapelőtt 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!