Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor Európa fegyverkezésbe...

Amikor Európa fegyverkezésbe kezd és egyre több ország gondolja azt, hogy Oroszország potenciális veszélyforrást jelent a saját biztonságát illetően, a magyarok, miért hiszik, még ma is azt, hogy a ruszkik a barátaink és nincs semmi félnivalónk?

Figyelt kérdés
[link]

tegnapelőtt 08:33
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
8, az én erkölcsöm nem engedi meg, hogy egy megtámadott országba, még bele is rúgjak, akármilyen is a viszonyom vele. Egyszerűen az ország erkölcsi nulla lett.
tegnapelőtt 08:55
 12/34 A kérdező kommentje:

10, ezt nem egy Oroszországot ismerő mondta, hogy nagyjából a teljes haderő 10-15%-a harcol Ukrajnában. A besorozott ruszki katonák többségét ráadásul a peremvidékekről, a börtönökből szedték össze és nem szakképzett katonákat küldenek a frontra.

Én nem nevetném ki azokat, akik inkább félnek, mint megijednének.

Nehogy az legyen, mint 21-ben, amikor segitettek megérteni, hogy Oroszország nem olyan hlye, hogy megtámadja Ukrajnát, csak ne legyen olyan hlye, hogy megtámadja a NATO-t.

tegnapelőtt 09:01
 13/34 anonim ***** válasza:
62%

Gyakorlatilag mindenki tudja hogy nem kell félni Oroszországtól.

Szándékosan generálják az emberekbe a félelmet, és politikai célok miatt fejlesztik a hadsereget.

tegnapelőtt 09:03
 14/34 anonim ***** válasza:
63%
Szóval akkor kamu volt az, hogy kifogytak már a ruszkik a lőszerekből, de még a mosógépcsippekből is?
tegnapelőtt 09:05
 15/34 anonim ***** válasza:
63%
Európára igazi veszélyt a saját önsorsrontó politikája jelent.
tegnapelőtt 09:07
 16/34 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, akkor rettegjél csak, senki nem tiltja meg ezt neked. Én is sokkal jobban tartok az ukránoktól, eleve részben minket okolnak a harctéri kudarcaikért, és miután elbuknak végleg, megindul felénk majd egy frusztrált jókora ukrán nacionalista-soviniszta poszttraumás bagázs harci tapasztalatokkal.
tegnapelőtt 09:08
 17/34 anonim ***** válasza:
62%

Tisztelt kommentelők.

Hagyjátok ezt a kérdezőt.

Nem kíváncsi ő senki véleményére. Mindenkit csak ki akar oktatni, és hajtogatja amit betanítottak neki.

Jelen pillanatban valóban- valósabb veszélyt jelentenek az elkeseredett, kiábrándult, vesztésre álló ukrán katonák akik most már tudják, hogy kik csapták be őket. És a migránsok is nagyobb veszélyt jelentenek Európára mint az oroszok.

Ezt a kérdést is ő írta ki, biztos vagyok benne.

Reggel láttam hogy, hajnali kettőkor sorra írja a válasz kommenteket.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes..

Hihetetlen hogy mit művel, és mennyire arrogánsan , bizonygatja a tudatlanságát.

tegnapelőtt 09:16
 18/34 anonim ***** válasza:
59%
Egyetértek az előttem szólóval!
 19/34 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nem jó európainak lenni és ennyire önsorsrontók vagyunk, miért vagyunk még ma is EU tagok?
 20/34 A kérdező kommentje:
17, ahhoz a kérdéshez hozzá sem szóltam. Nem vagy jó emberismerő.
tegnapelőtt 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!