Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülnél, ha Schiffer András...

Örülnél, ha Schiffer András csatlakozna a Tiszához?

Figyelt kérdés

Lenne egy izzig-vérig becsületes korrekt szakpolitikusa a Tiszának, aki 19x nyújtotta be és lett elutasítva közösen Orbán és Gyurcsány az úgynevezett ügynök akta. Jobbik és az LMP kevés volt, ahhoz hogy ez a dolog rendeződjön, mint a többi posztkommunista országokban, Németországban 40 ezer embert érintett.

És akkor megfigyelhető lenne, hogyan találnának kitalált ügyeket Schiffer Andrásról a propagandisták, aki sosem keveredett bele semmilyen korrupciós ügybe, egyébként.

Szóval számítasz Schiffer csatlakozására?

tegnapelőtt 00:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10, azt várod el, hogy olyan emberekre adjam a szavazatom, akik tavaly ilyenkor még 0rbántól kapták a fizetésüket?

Ez lenne a rendszerváltásod?

tegnapelőtt 09:21
 12/21 anonim ***** válasza:
#4 MI Gatyánkos inkább.
tegnapelőtt 09:28
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

De kilépett közülök és most szembeszáll velük, reformokat akar. Miért nem elég neked ennyi? Nem az a lényeg hogy honnan jött valaki, hanem hogy hová tart!

tegnapelőtt 09:29
 14/21 anonim ***** válasza:

13, azért nem elég, mert nem ment el az eszem teljsen és nem hiszek olyanoknak, egyetlen szavukat sem, akiknek korábban megfelelt ez a rendszer.

Lehet, hogy neked nem számit, nekem igen.

tegnapelőtt 09:36
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

#13 Emlékszem hasonlóra a 80-as évek végéről. Akkor léptek színre az első

"reformkommunisták", aztán megalakították az MSZMP helyett az MSZP-ét és oda kezdtek szép lassan átszállingózni. Persze akkor is inkább nekik drukkoltam az MSZMP-vel szemben. De azért, na...

Akkor legalább sorra alakultak az ellenzéki pártok, tárgyalóasztalhoz kényszerítették az állampártot, úgy nézett ki, hogy van remény.

tegnapelőtt 09:44
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

Szóval számodra egy embert csak a múltban elkövetett hibái, tévedései határoznak meg, az nem számít hogy ezen változtatni akar, és láthatólag mindent meg is tesz azért, hogy változtasson. Elég szar világot élnénk, ha mindenki így gondolkozna, de szerencsére nem így van. Sokan értékelik MP kemény munkáját. Rengeteg erőt, energiát fektetett abba, hogy változásokat hozzon. Nagyon sok ellenzéki politikus példát vehetne róla, és már rég nem itt tartanánk akkor..

tegnapelőtt 10:13
 17/21 anonim ***** válasza:

16, ne várja el tőlem senki, illetve, akár el is lehet várni, de én akkor sem fogok olyan emberre szavazni, akik 0rbán hátsójából nőttek ki.

Semmivel nem mondott többet ez az ember, semmi újat nem csinált ahhoz képest, amit a sokat kritizált ellenzéki politikusok korábban elmondtak vagy megtettek. Én nem vagyok egyik pártnak a regisztrált tagja vagy politikusa sem, nem a sértődöttség beszél belőlem, hanem a saját erkölcsöm.

tegnapelőtt 10:15
 18/21 anonim ***** válasza:

"Lenne egy izzig-vérig becsületes korrekt szakpolitikusa "

ki lenne az?

tegnapelőtt 10:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Számomra közömbös.

Mint politikust, nem kedvelem, amúgy elismerem a tudását.

tegnapelőtt 11:04
 20/21 anonim ***** válasza:
83%
Schiffer egy igazi fideszbérenc féreg
tegnapelőtt 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!