Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Politikai korrupció: Hozzanak...

Politikai korrupció: Hozzanak szigorú törvényeket, és akik részesültek ezekből a korrupciós pénzekből, (444 Magyar Hang, stb). azokat tiltsák ki Magyarországról? Mi lesz ennek a következménye?

Figyelt kérdés

Politikai korrupció az, amikor valakit azért fizetnek, hogy azt írja, azt mondja, amit kérnek. (hamis kitalált álhíreket)

Trump és Musk lebuktatták Soros és a demokraták politikai korrupciós hálózatát, akik dollármilliárdokat osztottak szét médiumoknak, nemzetközi szervezeteknek, Magyarországon is, de többet nem fogják guruló dollárokkal fizetni a zsoldosaikat Magyarországon.

-mondta Orbán Viktor, aki arra kérte a képviselőket, hozzanak szigorú törvényeket, és akik részesültek ezekből a pénzekből, azokat tiltsák ki Magyarországról-

Szerinted lesz ennek következménye?

Ne visszavágást írjatok, hanem valódi válaszokat.

#politika #álhír #fakenews #USAID #politikai korrupció
tegnapelőtt 09:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Magyar Péternek nem fog kelleni kellemetlen kérdésekre válaszolni.
tegnapelőtt 09:46
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Mi van? Magyar állampolgárokat akar kitiltani Magyarországról? Politikai megrendelésre írókat? Mondjuk a Magyar Nemzetet az Origót és társait meg az egész KESMÁ-t? Vagy az állami sajtó az nem számít annak?
tegnapelőtt 09:53
 3/11 A kérdező kommentje:

2: A Magyar nemzet és társai nem írogattak hamis híreket Mo-ról, érdekük, hogy ne tegyék. És nem mentek ki külföldre és írtak hamis híreket MO-ról, mi érdekük lett volna.

Értelemszerűen ellenzéki újságírók, médiumok terjesztettek MEGRENDELÉSRE hamis híreket... - ezt szeretné bűntetni. Tök mindegy, hogy most melyik pár vagy oldal, de ez tényleg bűntetendő.

tegnapelőtt 09:59
 4/11 A kérdező kommentje:
1: szerintem rossz kérdésre válaszoltál.
tegnapelőtt 09:59
 5/11 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva, szerintem lesz, igen.

Ilyen alapon ugyanakkor az egész közmédiát áthatja a politikai korrupció, ugyanis a kormány által kézi vezérelt. Én ellenzéki vagyok, és többek között az én pénzemből is tartják el a közmédiát, aztán ellenzéki politikusok mégse nyilatkozhatnak meg benne.

tegnapelőtt 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, kétszer olvastam el a kérdést, mielőtt válaszoltam, tisztában vagyok mire válaszoltam. Pontosan úgy támadja a megmaradt magyar nyilvánosság szabad részét ez az ember, mint a kormány. Innentől, a kérdésre válaszoltam.
tegnapelőtt 10:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Vissza a Kádár korszakba, hurrá.

Azzal a rubellel és az euróval amit elharácsolnak ezek a sutyerákok nincs probléma, de a "gUrULÓ DolLáRoK!!!4!"

Gondolom ami az állampártot meri kritizálni, az a "hamis hír". Origonak annyi elveszett sajtópere van mint a franc, akkor ki terjeszt álhíreket?

tegnapelőtt 10:09
 8/11 anonim ***** válasza:

"Magyar nemzet és társai nem írogattak hamis híreket Mo-ról"

Szerintem, viszont nincsenek ennél hazugabb sajtóorgánumok, amit a helyreigazítási perek eredményei is igazolnak. Te ugyanakkor ezt megdönthetetlen alapigazságnak állítod be. Innentől kezdve elbeszélünk egymás mellett. Ilyenkor miben reménykedsz, már ne haragudj?

tegnapelőtt 10:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus komcsi autokrata felfogás, csupán az igazságot megíró független média elhallgattatására.
tegnapelőtt 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:

"A Magyar nemzet és társai nem írogattak hamis híreket Mo-ról"

Gondolom akkor csak pusztán önszórakoztatásból jelentettek meg több száz helyreigezító cikket, amelyek többnyire úgy kezdődnek, hogy "hibásan állítottuk" meg "tévesen közöltük".

tegnapelőtt 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!