Én a Tiszára leszavaznék, ha MP és a most bejelentett bukott kormányemberek kilépnének belőle. Mint kezdeményezés, jónak tartanám, de ezek miatt a személyek miatt, ha bent maradnak, én nem fogok rájuk szavazni.
tegnapelőtt 10:39
12/21 anonim válasza:
Aki a tiszára szavaz, az valószínűleg egy nárcisztikus pszichopata. Vagy rendkívül tájékozatlan.
tegnapelőtt 14:11
13/21 anonim válasza:
#12 Nárcisztikus pszichopata? Hiába mondod ezt, bizonyítani is kell! Hol van erre a bizonyíték? Talán minden tiszásnak láttad az elmeorvosi szakvéleményét?
tegnapelőtt 15:04
14/21 anonim válasza:
Aki egy őrültet támogat, az maga is őrült.
tegnapelőtt 16:20
15/21 anonim válasza:
16:20! azorbán malacra gondoltál igaz? :)))
tegnapelőtt 17:20
16/21 anonim válasza:
Orbán nem őrült. Nem veszi el mások telefonját és dobja a Dunába.
tegnapelőtt 20:54
17/21 anonim válasza:
Ő csak az emberek pénzét veszi el meg az életüket.
tegnapelőtt 22:19
18/21 D-Mano válasza:
Hogy szavaztam 2024-ben?
-Úgy, hogy Borvendég Zsuzsanna bejuthasson az Európai Parlamentbe. Azóta is ő az egyetlen értelmes és magyarszívű magyar EP képviselő.
Hogy szavazok majd 2026-ban?
-Úgy, hogy bejuthasson a Parlamentbe Pakusza Zoltán, Lantos János, Dr. Fiszter Zsuzsanna és még sok jó magyar ember a Parlamentbe.
😱 Úristen! Most látom csak, hogy 3-mal több nevet írtam az általam támogatott pártból, mint amit egy Tiszás a saját támogatott pártjából fel tud sorolni- remélem, nem okoztam túl nagy traumát nektek ezzel. 😅
tegnapelőtt 22:39
19/21 anonim válasza:
#18 "Most látom csak, hogy 3-mal több nevet írtam az általam támogatott pártból, mint amit egy Tiszás a saját támogatott pártjából fel tud sorolni- remélem, nem okoztam túl nagy traumát nektek ezzel."
Ó dehogyis nem! Majd meg is kapod a magadét érte mindjárt. :)
tegnapelőtt 23:37
20/21 jpeacefuler válasza:
Várj csak! Most már rá tudják vágni, hogy "őőő Romulusz és őőő az a volt olimpiás"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!