Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy szavaztatok 24-ben, és...

Hogy szavaztatok 24-ben, és hogy szavaznátok most?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 09:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Én a Tiszára leszavaznék, ha MP és a most bejelentett bukott kormányemberek kilépnének belőle. Mint kezdeményezés, jónak tartanám, de ezek miatt a személyek miatt, ha bent maradnak, én nem fogok rájuk szavazni.
tegnapelőtt 10:39
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
Aki a tiszára szavaz, az valószínűleg egy nárcisztikus pszichopata. Vagy rendkívül tájékozatlan.
tegnapelőtt 14:11
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
#12 Nárcisztikus pszichopata? Hiába mondod ezt, bizonyítani is kell! Hol van erre a bizonyíték? Talán minden tiszásnak láttad az elmeorvosi szakvéleményét?
tegnapelőtt 15:04
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Aki egy őrültet támogat, az maga is őrült.

tegnapelőtt 16:20
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
16:20! azorbán malacra gondoltál igaz? :)))
tegnapelőtt 17:20
 16/21 anonim ***** válasza:
31%
Orbán nem őrült. Nem veszi el mások telefonját és dobja a Dunába.
tegnapelőtt 20:54
 17/21 anonim ***** válasza:
59%
Ő csak az emberek pénzét veszi el meg az életüket.
tegnapelőtt 22:19
 18/21 D-Mano ***** válasza:

Hogy szavaztam 2024-ben?

-Úgy, hogy Borvendég Zsuzsanna bejuthasson az Európai Parlamentbe. Azóta is ő az egyetlen értelmes és magyarszívű magyar EP képviselő.

Hogy szavazok majd 2026-ban?

-Úgy, hogy bejuthasson a Parlamentbe Pakusza Zoltán, Lantos János, Dr. Fiszter Zsuzsanna és még sok jó magyar ember a Parlamentbe.

😱 Úristen! Most látom csak, hogy 3-mal több nevet írtam az általam támogatott pártból, mint amit egy Tiszás a saját támogatott pártjából fel tud sorolni- remélem, nem okoztam túl nagy traumát nektek ezzel. 😅

tegnapelőtt 22:39
 19/21 anonim ***** válasza:

#18 "Most látom csak, hogy 3-mal több nevet írtam az általam támogatott pártból, mint amit egy Tiszás a saját támogatott pártjából fel tud sorolni- remélem, nem okoztam túl nagy traumát nektek ezzel."

Ó dehogyis nem! Majd meg is kapod a magadét érte mindjárt. :)

tegnapelőtt 23:37
 20/21 jpeacefuler ***** válasza:
100%
Várj csak! Most már rá tudják vágni, hogy "őőő Romulusz és őőő az a volt olimpiás"
tegnap 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!