Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek, meg akik nem...

Az ellenzékiek, meg akik nem fideszek azok miért szidják Böjte Csabát?

Figyelt kérdés
Egy jószívű ember, aki sokat adományoz a rászorulók javára. Már Nobel-békedíjra is jelölték. Akkor miért bántják meg piszkálják ilyen sokan?

tegnapelőtt 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Böjtét régen az ellenzékiek szerették. De később kiderült, hogy a Böjtére bízott egyik otthonban is volt egy pedofil ügy, az egyik nevelő abúzált néhány gyereket. Állítólag ő tette a bejelentést a nevelő ellen.

De később elkövetet néhány hibát a nyilatkozataival. Mert Böjte olyan nyilatkozatot tett, hogy statisztikailag a tanárok között sokkal több az ilyen eset és hogy nem kellene a néhány esetet rendszerszintűnek tekinteni. Ebből úgy tűnt, mintha arról kellene lennie egy vitának, hogy rendszerszintű vagy nem, nem pedig arról, hogy ne fordulhasson ilyen elő. Az egyházat és a szerzeteseket akarta védeni, de a nem megfelelő nyilatkozataival az ellenkező hatást érte el.

tegnapelőtt 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor volt a gyeremevédelminek csúfolt népszavazás, akkor videón szólította fel az embereket arra, hogy szavazzanak igennel.

Amikor az ő körét érintő konkrét pedofil üggyel kapcsolatban kérdezték, akkor ott hagyta az újságírót.

Ennyit a szent emberrel, a szegény gyerekek barátjáról.

tegnapelőtt 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az megvan, amikor gyerekeket vett rá, hogy együtt imádkozzanak Budaházyért?

Aki nem sokkal később kegyelmet kapott Novák Katalintől?

tegnapelőtt 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt, hogy más miért szídja, gondolom abból tudod meg, hogy miket mond a "szídás" közben.

Én többször találkoztam vele, és kicsit ráláttam a környezetére, stílusára, "alkalmazottai"-tól jutottam infóhoz....

... hát nekem erőst más az elképzelésem a szentségről.

tegnap 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!