Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Hazánkosok!Nem furcsa...

Mi Hazánkosok!Nem furcsa nektek,hogy a Fidesz propaganda gépezete(pl.Megafon)egyetlen egyszer sem indított lejárató kampányt a Mi Hazánk ellen?Nem lehet,hogy a Mi Hazánk tényleg a Fidesz szatelitpártja?

Figyelt kérdés

febr. 18. 11:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
30%

"Semmi olyan tényt nem mondtál ami bármit is megváltoztatna."

De, olyan tényeket mondtam, amik egyértelműen cáfolják az állításod.

A valóságot nyilván nem változtatják meg, mert ez a valóság.

Valószínűleg a te álláspontod se változtatják meg, mert az oroszok már kimosták az agyad.

De ha valaki idetéved, akkor a kommentjeimben legalább a valóságot el tudja olvasni.

tegnap 15:08
 32/34 anonim ***** válasza:

Mit bizonyítottál?😂 Te bolond vagy. Alapból tagadtad hogy az azov náci lett volna...

[link]

Igazából még mindig semmi kézzelfogható bizonyítékot nem mutattál. Úgy tűnik nem tudsz érvelni, és állításaid megfelelő bizonyítékokkal alátámasztani. Szerintem lezárhatjuk ezt a témát. Aki propagandát mond vissza az pont olyan mint te. Én viszont bizonyítékokat mutattam amikre semmilyen cáfolatot nem tudtál mondani, csak a fejedet ráztad.

tegnap 15:29
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez is orosz propaganda🤣

A vilag minden bizonyítéka az, ami nem téged támaszt alá...de a másik az agymosott😤 szerencsétlen hülye.

tegnap 15:32
 34/34 anonim ***** válasza:
45%
#22 Láttam arról kèpekez, hogy az Azovos neonáci barátaid miket csináltak, mennyi civilt gyilkoltak meg ember alatti módon. Ezek a valamik nem emberek. Az ukrán nèp nagy rèsze ilyen, amit az Azov bemutatott. De a szerb se külömb.
tegnap 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!