Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi baja van a Fidesznek...

Mi baja van a Fidesznek Ruszin-Szendi Romulusszal?

Figyelt kérdés
Azon kívül h kiall a hazajaert...

#politika #0rban ellopja az adóforintjainkat jajj
febr. 17. 18:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Nekik nem tudom, nekem az, hogy Fidesz.
febr. 17. 18:09
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Szokás szerint hisztiznek, mert úgy döntött, hogy átáll.
febr. 17. 18:12
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

Direkt rákerestem Origon, hogy lássam miről beszélsz és 2 darab cikket talált.

Az elsőben kb. a Telexet cikkét veszik át és Hadházyt idézik, a nagy lejáratás annyiban merül ki a részükről, hogy sértett embernek nevezik, ez nincs benne a Telexes cikkben.

A második cikkben meg: "A Magyar Honvédség korábbi csúcsvezetői egy közös nyilatkozatban álltak ki amellett, hogy szerintük egy volt vezérkari főnök pártpolitikai rendezvényen történő megjelenése és felszólalása alkalmas arra, hogy megossza és elbizonytalanítsa a Magyar Honvédség személyi állományát, rombolja a haderő belső morálját és a haza védelmére tett katonai eskübe vetett hitét."

Szóval én olyan nagy hajtóvadászatot nem látok ellene.

febr. 17. 18:13
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Kivel nincs bajuk, aki kiteríti a bizonyítványukat?
febr. 17. 18:14
 5/15 anonim ***** válasza:
21%
Ugyanakkor nekem az tökre érdekes, hogy amikor kb. Ruszin-Szendi véleményét fogalmazom meg itt a gyakorin, hogy a nyugat provokálta ki az orosz-ukrán háborút akkor mindig nullára vagyok szavazva, gondolom nem Fideszesek által, de most azzal semmi bajuk nincs, hogy az ő katonai szakértőjük is ezt mondja, sőt ha valaki erre fel meri hívni a figyelmet, mint pl. Hadházy akkor fel vannak háborodva, meg egyből megy a vetítés, hogy ő biztos nem akar kormányváltást és azért mondja ezt.
febr. 17. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
70%

A fidesznek az nem tetszik hogy beintett a politikai komisszároknak.

Gondolom tele lett f.sza azzal hogy korrupt hozzá nem értő civilek mondták neki az okosságokat amiket jó katona módjára végre kellett hajtania.

Az sajnos nem nyilvános hogy mi lehetett az a pont amit már nem tudott bevállalni.

febr. 17. 18:18
 7/15 anonim ***** válasza:
4, mit teritett ki? Bemutatott bármit is, amitől megdőlt a rendszer?
febr. 17. 18:20
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
A Fidesznek mindenkivel baja van aki egy kicsi kritikát mer megfogalmazni ellenük.
febr. 17. 18:24
 9/15 anonim ***** válasza:

- Mi ez ?

- Narancs. Magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb de a mienk.

Így van a fidesz a demokráciával. Kicsit korruptabb kicsit diktatórikus de a mienk.

febr. 17. 18:27
 10/15 DK-s ***** válasza:

#3-nak:

"megjelenése és felszólalása alkalmas arra, hogy megossza és elbizonytalanítsa a Magyar Honvédség személyi állományát, rombolja a haderő belső morálját és a haza védelmére tett katonai eskübe vetett hitét."

Nem érzed a veszélyt?

Háborús veszélyhelyzetben, ami állítólag most is van, tökéletes céponttá teszi.

A Kádár rendszerben ezért a minősítésért, bármi is legyen a kiváltó oka életfogytot, vagy kötelet kapott volna.

febr. 17. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!