Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bizonytalanok, meggyőzhetőek,...

Bizonytalanok, meggyőzhetőek, mit várnátok el Magyar Pétertől és a Tiszától annak érdekében, hogy jövőre mindenképoen a Tiszára szavazzatok a kormányváltás érdekében?

Figyelt kérdés

febr. 17. 11:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%

"De egy wannabe kormánypárt igenis dolgozzon ki egy PROGRAMOT, amivel elénk tárja, hogy HOGYAN akar jó egészségügyet csinálni!"

Kidolgozhatnak és ki is fognak. De teljesen felesleges a mai világban olyan kampányt folytatni ahol bedobsz egy 10 ezer oldalas tervezetet az EÜ-vel kapcsolatba. A kutya se fogja megnézni. 1-1 mondatot kellenek csak, ezeket meg folyamatosan elmondja. Nem olyan a világ, mint mondjuk 40 ével ezelőtt nyugaton.

febr. 17. 12:03
 12/26 anonim ***** válasza:
Mariska nénit nem fogja érdekelni, hogy milyen pénzügyi és közgazdaságtani hurkokkal fogják megoldani, hogy a 12-es szikéből 5 ezer darabot fognak vásárolni, hogy további eszközök álljanak rendelkezésre. Marika nénit az fogja érdekelni, hogy 1 éves várólista helyett 1 hónapos várólista legyen a csipőprotézis műtétjére. :) Erre meg elég annyi hogy: A műtéti várakozási időket csökkenteni fogjuk drasztikusan.
febr. 17. 12:05
 13/26 anonim ***** válasza:

#7-es, te viszont a ló túlsó oldalán vagy. Előre elásol egy egy éve alakult pártot!

Én azt mondom: adjuk meg neki az esélyt, hogy kampányig hátha összeszedi magát és letesz egy PROGRAMOT a Tisza, amiből kiderülhet, hogy mégsem NER.

Hadházy Ákos, Pálinkás József is a NER-ből jöttek, de őszinte ellenzékivé váltak.

A NER pedig a Liberális Internacionáléból jött, Soros Gyuri bácsi bénzéből hízva!

Az emberek is, pártok is változhatnak. Én megadom a Tiszának is az esélyt. Türelmetlen sem vagyok, tudom, hogy alig egy éves a párt.

DE azt is tudom, hogy a jelenlegi állapotában kevés választást nyerni is, kormányozni pedig pláne.

Az a balszerencséjük, hogy szűk 2 évük van arra az építkezésre, amire a Fidesznek 2 évtizede volt, hogy 2010-ben kormányra kerülhessen.

Szóval ideje extrán sebességbe kapcsolnia a Tiszának, mert pusztán protest-szavazatokkal még senki sem nyert választást!

febr. 17. 12:06
 14/26 anonim ***** válasza:

9, ahogy mondtam, mint bizonytalan. Ha az én pontjaim megvalósulnak, akkor fogok szavazni, ha nem, marad a sör.

Én vagyok a bizonytalan szavazó, én hozzám szólt a kérdés, kérlek, ne te dönts róla, hogyan szavazok.

Köszönettel.

febr. 17. 12:12
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Váljon ki a Manfréd Wéber féle magyarellenes néppártból és határolódjon el tőle
febr. 17. 12:13
 16/26 anonim ***** válasza:

"De teljesen felesleges a mai világban olyan kampányt folytatni ahol bedobsz egy 10 ezer oldalas tervezetet az EÜ-vel kapcsolatba. A kutya se fogja megnézni. 1-1 mondatot kellenek csak, ezeket meg folyamatosan elmondja. "

Akkor jöhet az az 1-1 mondat legalább. De az konkrét legyen és világos!

Pl.

- azt mondom: magántőkét vonok be az állami egészségügybe.

- Vagy azt mondom: növelem a TB-hozzájárulást, hogy nagyobb tőke kerüljön az egészségügybe.

- Vagy azt mondom: elvonok forrásokat máshonnan (konkrétan honnan?!), hogy átcsoportosítsam az egészségügynek.

- Vagy azt mondom: összevonok kórházakat, újakat építtetek, stb., hogy az elavult épületek rezsijén spórolva jusson több pénz fizetésre, felszerelésre.

És mit kezdek az orvoshiánnyal? A nővérhiánnyal?

Ezekre valamit mondani kell, ha kormányra készül valaki! Oké, pár mondatot, de az tiszta legyen és világos: miből lesz több forrás, hatékonyabban elköltve az állami egészségügyben? Vagy magánosítjuk?

Egy bővített, összetett mondat is elég - csak halljuk!

17/26 anonim ***** válasza:

13, az a különbség, hogy én egyáltalán nem vagyok meggyőzve arról, hogy ez a párt 1 éve alakult. Szerintem ez egy belső NERes történet, aminek én csak a felszinét látom.

Nem fogok egy ilyenre szavazni.

18/26 anonim ***** válasza:
100%

11# "bedobsz egy 10 ezer oldalas tervezetet az EÜ-vel kapcsolatba. A kutya se fogja megnézni. 1-1 mondatot kellenek csak, ezeket meg folyamatosan elmondja. "

Azt mondja mindig, hogy minden jó lesz. Az hogy nem olvasnánk úgysem el a választók segghülyének nézése.😂

febr. 17. 12:14
 19/26 anonim ***** válasza:

12 "Marika nénit az fogja érdekelni, hogy 1 éves várólista helyett 1 hónapos várólista legyen a csipőprotézis műtétjére. :) Erre meg elég annyi hogy: A műtéti várakozási időket csökkenteni fogjuk drasztikusan."

Nem ismered szegény Marika nénit! Neki már a kommunisták is hazudtak szépeket! Perceken belül megvalósuló világ-szocializmusról, hanyatló Nyugatról, napsugaras Keletről!

A mi Marikánk már 14 éves szűzkislány, hogy széttegye a lábát, ha csábosan elhívod moziba!

Marika akkor hiszi el, hogy rövidebb lész a várólista (drasztikusan!), ha elmondod neki, HOGYAN és MITŐL LESZ RÖVIDEBB????

Mert attól - Marika ezt jól tudja - biztosan nem, hogy elpárolognának mindazok, akik most előtte vannak rajta!

Szóval Marika, millióféle propagandától jóllakottan, sőt megcsömölve, most azt várja, hogy esetleg valaki azt is tegye hozzá: HOGYAN lesz rövidebb a várólistája és MITÓL???

febr. 17. 12:18
 20/26 anonim ***** válasza:
19. *NEM 14 éves szűzkislány (ezt akartam írni)
febr. 17. 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!