Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kéne engedélyezni az...

Nem kéne engedélyezni az azonos neműek házasságát magyarországon?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag minden fejlett országban legalizálva van már.

febr. 16. 11:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Minek?
febr. 16. 11:41
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Egyelőre a rendszer nem ezt, hanem a hagyományos családot "támogatja". Az a fene nagy keresztény szeretet csak addig jár amíg fehér, vallásos, heteró lehetőleg férfi vagy. Az hogy kéne-e? Lehet, de egyelőre nem abban a rendszerben élünk
febr. 16. 11:50
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem.
febr. 16. 11:51
 4/14 anonim ***** válasza:
20%
#2 Valóban? Én pont azt látom, hogy ebből inkább a c-k profitálnak és ők járnak jól vele. Azokat meg ugye nem kell bemutatni.
febr. 16. 11:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, szerintem a házasság alapból nem túl népszerű dolog Magyarországon, sem a világon.. Osváth Zsolti és a pasija is elváltak. Ennyit erről
febr. 16. 11:54
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Most már mindegy. A fidesz elkorcsosította , átpolitizált lett a kereszténység, akad egy-két aki kiállt, a többi meg sunnyog. Nagy csalódás, hogy megtűrték ezek után Balogot... szóval elvesztette ez a vallás a szellemiségét, nem álltak ki Iványi Gábor mellett... egy üres intézmény lett már az sem érdekel, ha legalizálják hogy kecskével való házasságot.
febr. 16. 11:54
 7/14 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem nem hiányzik. Nem része a kultúránknak, ahogy a többnejűség sem. Egy férfi - egy nő, alapvetően erre rendezkedtünk be a korábbi évszázadokban.

De valószínűleg majd Brüsszel előírja Magyarországnak, mint alapvető emberjogi kérdés.

febr. 16. 11:55
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
Nekem az a véleményem, hogy a házasság csak egy papír, semmi egyéb. És adott esetben több kára van, mint haszna. Ajánlom mindenki figyelmébe a házassági játszmákat, cirkuszokat.
febr. 16. 11:56
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Abban is van igazság viszont, hogy a társadalom változik, már eleve eléggé kiment a házasság a divatból, férfiak-nők között is, sokkal lazábbak a kapcsolatok és számos alternatíva van két fél szeretet kapcsolatában.
febr. 16. 11:57
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Tehát azért is tartom álkérdésnek ezt az egészet, mert én alapvetően nem tartom működőképesnek a házasság intézményét, sem heterók, sem melegek között. Még a heterók között sem működik ez a dolog. Úgyhogy fölösleges ezt kibővíteni. Szerintem több kára lenne, mint haszna. A házasság egy kölcsönös függelmi, és kizsákmányolási viszony. Akik meg olyan jópofának gondolják a házasságot, gondoljanak bele a sok párkapcsolati erőszakra, veszekedésre, na meg a válások körüli pereskedésre, és hercehurcákra..
febr. 16. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!