Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy a 2026-os...

Elképzelhető, hogy a 2026-os választások tiszták lesznek, nem lesz semmi csalás meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Pláne hogy a hatalom már most látja hogy nagy a baj s egy év nem tudom mennyire elég ahhoz hogy megváltoztassák az emberek véleményét a Fideszről. A Tisza meg most valós kihívó, nem úgy mint az Összefogás volt 2022-ben.

febr. 16. 08:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
#5 "-demokratikus ellenzék egyéni jelöltje" hogy ki a demokratikus, azt demokraták döntik el.
febr. 16. 09:47
 22/45 anonim ***** válasza:
Amíg az ellenzék, főleg a DK sorozatveszteseket indít, addig nincs szükség csalásra. Nem vagyok operettrajongó, de az okosabbtól nem szégyen tanulni: "új műsorhoz ÚJ férfi kell."
febr. 16. 09:52
 23/45 anonim ***** válasza:

Te vagy nagyon hiszékeny vagy, vagy nagyon tudatlan, vagy csak játszod itt a hülyét, vagy ezek kombinációi.

Azt gondolni, hogy minden egyes szavazóponton vannak minden egyes pártnak szavazatszámlálói, és mindenki jelen van számláláskor, ez szintén teljes illúzió.

Tegyük fel én a Fideszt akarom segíteni. Elkezdem felbontani a szavazatokat, ahogy meglátom, hogy valaki a DK-ra húzott X-et, én már húzom is be pluszba a Tiszát, ezzel érvénytelenítettem a DK-s szavazatot. Ahol én szavaztam tavaly júniusban, ott konkrétan 2 fő szavazatszámláló volt, szóval simán meg tudod ezt csinálni. És, mint írtam a 6. kommentemben, nem ez az egyetlen módszer. Nem véletlen írtam, hogy aki szerint nem lehet csalni, az volt-e már szavazatszámláló, vagy legalább tudja-e, hogy az hogyan működik? Ahogy látom, neked mindkettőre egy kőkemény nem a válaszod.

febr. 16. 09:56
 24/45 anonim ***** válasza:
68%
Mi felénk az MSZP szokott kolbászt osztogatni a választásokkor.
febr. 16. 09:57
 25/45 anonim ***** válasza:
23) 2022-ben az összefogásnak kivétel nélkül minden körzetben voltak jelöltjeik. Amúgy amit ìrsz nem lehet megcsinálni, ott vannak melletted előtted a többi szavazatszámlálók,pártmegfigyelők azok észlelnék, ha valaki áthúzna szavazatokat, pláne ha tömegesen.
febr. 16. 10:00
 26/45 SzocdemOliver ***** válasza:

"Amíg az ellenzék, főleg a DK sorozatveszteseket indít, addig nincs szükség csalásra. Nem vagyok operettrajongó, de az okosabbtól nem szégyen tanulni: "új műsorhoz ÚJ férfi kell.""

Milyen sorozatvesztesekről beszélsz? Újpesten győzni fog a DK jelöltje az időközi választáson. Ígérem neked, hogy így lesz.

febr. 16. 10:02
 27/45 anonim ***** válasza:

A koalíciós kormányzásnak semmi értelme nincs, mivel jelenleg nincs egyetlen egyetlen olyan párt sem, akivel a TISZA-nak össze kellene állni. Egyébként is láttuk a múltkori választáson, hogy az összefogásnak mennyi értelme van: semmi. 6 párt összefogása Fidesz 2/3-ot eredményezett.

A bukott ellenzéki pártokkal (Momentum, DK, MSZP, stb.) akik a 2022-es választáson óriási vereséget szenvedtek, semmi értelme nem lenne összefogni. Sőt, ha Gyurcsány valahogy a TISZA közelébe kerülne, 100%, hogy gyengülne Magyar Péter tekintélye.

Persze vannak még ilyen 0%-os meg 1%-os pártok, de azokkal is teljesen felesleges összefogni. Ugyanígy felesleges összefogni a Mi Hazánkkal is, de azok meg nem is állnának össze a TISZA-val.

A TISZA erejét az adja, hogy magában van. Hogy nem áll össze senkivel.

febr. 16. 10:07
 28/45 anonim ***** válasza:

#26 A DK rendszeresen indítja Gy. Német Erzsébetet, még minden egyéni választáson veszített.

Tavaly a győri választáson azt indította a DK polgármesterként, akit 2019-ben még Borkai is legyőzött a szexbotránya után. Ha jól emlékszem, 3,6 %-ot kapott. Ne írd rájuk, hogy sorozatnyertesek!

Az újpesti pótválasztásra márc. 23-án térjünk vissza! Máshol is írtam: úrnazárásig mindenki első számú esélyes.

febr. 16. 10:08
 29/45 anonim ***** válasza:
Ha 2006-ban Gyurcsány lemondott volna akkor 2010-ben nem lett volna 2/3 Fidesz és 2014-ben már nem is nyertek volna. Gyurcsány tehet arról, hogy ez a mentálisan beteg ember ámokfutásba kezdhessen. Szóval örülök h Gyurcsányéknak végre vége. Felkeszül Viktor is.
febr. 16. 10:10
 30/45 anonim ***** válasza:

"Te vagy nagyon hiszékeny vagy, vagy nagyon tudatlan, vagy csak játszod itt a hülyét, vagy ezek kombinációi."

Ez nem hiszékenység, amit mondtam, tény. A csalást bizonyítani kell.

Egyébként meg, ha meg vagytok győződve arról, hogy a Fidesz csalni fog, akkor nem ellentmondásos az egész választás? Akkor már előre meg van a győztes, miben reménykedtek?

A választásnak csak akkor van értelme, ha lehet igazolni a csalást. Ha nem, akkor tökmindegy, az fog nyerni, aki a legjobban tud csalni.

febr. 16. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!