Elképzelhető, hogy a DK-MSZP-Párbeszéd, illetve más baloldali párt sem jut be a parlamentbe 2026-ban?
Figyelt kérdés
A FIDESZ, TISZA biztosan bejut, de jelen álláspont szerint a többi pár vagy be se jut, vagy éppen bejuthat. Akik billegnek az a Mi Hazánk, DK, esetleg a Kétfarkú Kutyapárt.
Elképzelhető, hogy a baloldali pártok összefognak? Vagy mindenki beáll a TISZA mögé? Mit gondoltok? Tudom még másfél év van hátra.
ma 12:34
1/2 MDaniel98 válasza:
A Tiszának inkább ártana, ha Fletó bejelentené, hogy beáll mögé. Egyébként igen, én könnyen el tudom képzelni, hogy egik sem fog bejutni. Ha a hárompárt van olyan botor, hogy együtt indul, akkor olyan nagy lesz a bejutási küszöbük amit tuti nem tudnak majd megugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!