10# No de ha ennyire elvtelen bagázsnak tartotta őket, akkor miért várt 14 évig, míg kilépett tőlük? A válasz az, hogy nem ő mondott fel, hanem kirúgták őt a Fidesz-közeli cégektől. Ő bizony maradni akart még, mert vaskos milliókat tett zsebre. A rendszerrel nem volt semmi, de semmi baja. Kirúgták, és ezért elhatározta, hogy bosszút áll. Ez Magyar Péter személyes sérelme, bosszúja.
febr. 15. 21:14
12/17 anonim válasza:
#11 Csak azt már nem mondták hogy azért rúgták ki mert kritikus volt a párt irányelvei és a kormányzati gyakorlatai iránt. Elárulták a fentebb látható videóban amit linkelt a kérdező hogy fideszesként jó állásokat kapott, tehát bizonyították hogy csak protekció van a fideszben, hogy Magyar Péter korábban fideszes volt és addig jó volt a fidesz, tehát ha jól fizető állásokat kap akkor fogja be a száját. A fideszben ennyi van.
febr. 15. 21:30
13/17 anonim válasza:
"10# No de ha ennyire elvtelen bagázsnak tartotta őket, akkor miért várt 14 évig, míg kilépett tőlük?"
Mert ő is csak egy opportunista volt, nameg a felesége is odatartozott.
"A válasz az, hogy nem ő mondott fel, hanem kirúgták őt a Fidesz-közeli cégektől."
A válása után is éveken át volt azokban a cégekben, sőt még új kinevezéseket is kapott és csak akkor rúgták ki és/vagy távozott, mikor szembefordult a párttal. Sőt, tudtommal egy előző foglalkoztatója se nyilatkozta le hivatalosan, hogy elbocsájtották volna, ezeket a fideszes média költötte hozzá. De utóbbiban kész vagyok tévedésemet elismerni, ha valaki tudja prezentálni az ellenkezőjét.
febr. 15. 22:24
14/17 anonim válasza:
Akkora mélyszánalom olvasni a sok okost, hogy persze, tizenévig jó volt a csöcsön. Ugyanezek a kocsmában Mészárosra meg Tiborczra: ők csinálják jól, te is én is azt csinálnánk. A szánalom nem kifejezhető erre.
Emberek tépik ki a fejüket a seggükből nap mint nap, és nem fáj nekik, hogy nem maradnak halálukig hülyék, se az, hogy a múltat a múltban hagyva inkább a jó utat akarják járni a továbbiakban. Ezt az exponenciális elhülyülés útját járók fejébe persze nemigen van hova beszuszakolni, a jelenség ettől még valós. Kérdezz meg egy random papot, hány tényleges rossz életű valaki tér meg évről évre, és látni fogod, hogy nem egy óriáskifli ez se.
febr. 15. 22:45
15/17 anonim válasza:
Én csak azt mondom, Magyar Péter maradt volna a jól fizető zsíros állásokban. Szerintem nagyon is jó sora volt a Fideszben. Aztán történt valami, lapátra tették, és emiatt bosszút állt. Kétségkívül EP választáson jó eredményt ért el. Mondom, engem a személyisége taszít ennek az embernek, és főleg akkor, amikor tényleges vitahelyzetben van. A sajátjai előtt remekül szónokol, de mihelyest kínos kérdéseket kap, mondjuk Partizán Marcitól, egyből befingik...
febr. 15. 22:50
16/17 anonim válasza:
14# És mi a garancia, hogy nem ugyanolyan szekta lesz a Tiszából, mint amilyen a Fidesz, vagy a DK? Vannak erre utaló jelek, elég megnézni Youtube-videók alatt a tiszás kommentelöket.
febr. 15. 22:52
17/17 anonim válasza:
#16 Ha alkalmatlannak bizonyulnak, akkor milliós, szektásíthatatlan tömeg gondoskodik arról, hogy ilyen többé ne lehessen. Most az ő szócsövük elég hangos ahhoz, hogy ez a szörnyeteg magára találjon. A szektások azok vannak, olyan még nem volt, hogy ne kerekedjen egy gyors Brian élete is kb bármilyen kezdeményezésből, ami tömegeket von magába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!