Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most érdemes ingatlant vásárol...

Most érdemes ingatlant vásárolni mert idén nagyon elkezdenek drágulni?

Figyelt kérdés
febr. 15. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Persze. Vegyél legalább hármat.
febr. 15. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Jól látod, meredek emelkedés előtt állunk. Amit ma megvehetsz ne halazd holnapra.
febr. 15. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Hogyne, mindenképp, főleg Budapesten.
febr. 15. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez mennyire politika?

Én is hallottam ilyen elemzést ahol azt taglalták, hogy a különféle állami támogatások miatt megint sokat nőhetnek az ingatlanárak csak közben meg ugyanezen szakértők azt is mondják, hogy rekord magas infláció van, nincsenek megtakarításai az embereknek, senkinek semmire nincs pénze.

Na már most a második az pont az ingatlan drágulás ellenébe hat ha nincs fizetőképes kereslet.

Ha lakni szeretnél benne akkor érdemes lehet belevágni, de ha befektetési célzattal vennéd akkor szerintem nem ideális a környezet, főleg ha hitelre vennéd. (magasak a kamatok és ha nem is rövid távon de 3-4 éves távlatban csak fognak ezek még lejjebb menni)

febr. 15. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Mindig érdemes venni, ha van rá pénzed.
febr. 15. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is vennék, ha lenne mivel, de persze csak jobban frekventált helyeken!
febr. 15. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:
6%
Már semmikor sem érdemes itt vásárolni kb. 15 éve.
febr. 15. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:

10 éve lett volna érdemes.

Baba váró, CSOK ... elszálltak az árak.

Most megint egy éles ár szakadék kezd kialakulni régi falusi házak és városi lakások közt, mivel idei évtől kötelező VBF is társul, amin egy 30+ éves ház már elvérzik, ez pedig értékében is meglátszik.

Ez most az új építésű NER lakásoknak értékesítésének kedvez.

febr. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!