Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz támogatók már inkább...

A Fidesz támogatók már inkább csak az öreg emberek?

Figyelt kérdés
Én nem tudok olyan a korosztályomban (20-es évek) aki ne lenne rossz véleménnyel a kormányról, sok felé mozgok pedig.

tegnap 19:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%

Mellesleg 5 millió ft lószarra nem elég már, oda jutottunk. Ennek a pénznek 20 évvel ezelőtt volt még értéke. Aki emiatt marad az országban, mert amúgy kiment volna, annak nem sok esze van.. Ha meg még emiatt vállal gyereket is, akkor főleg nincs! Tudjuk kik fognak ezzel szaporodni..

ma 10:38
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

#20 Sokszor leírtuk már, sokszor próbáltuk elmagyarázni, de soha egy szavát sem voltatok képesek felfogni.

A jelenlegi kínálatból a fidesz-kdnp szövetség az amelyik a legtöbb dologban azt kínálja, azt képviseli és azt csinálja amivel egyetértek, ami nekem is célom, számomra is érték és fontos. A jelenlegi kínálat többi politikai csoportja pedig nem. Pont.

Hogy hátha te is megérted megpróbálom még ennél is egyszerűbben. Elmész a cukrászdába fagyit venni. 1 féle fagyit választhatsz, nem többet. Akkor megnézed a kínálatot és kiválasztod azt az egyet amelyik számodra a leginkább megfelelő. Hiába a kedvenced a velencei álom elnevezésű fagylalt, ha az nincs a kínálatban csak vanília, csoki, mák meg pisztácia. Akkor ebből a 4 féléből választod ki ami leginkább tetszik - nekem a csoki, neked meg lehet, hogy a mák. Ennyi.

Veled ellentétben én átéltem milyen volt a politika a rendszerváltáskor, milyen volt a Bokros csomag, milyen volt az első Orbán kormány, hogy győztek a szocik 2002-ben és 2006-ban, mit kaptunk vele a nyakunkba, mennyire nehéz volt az élet és milyen nehéz volt a családalapítás, majd milyen az elmúlt 15 év. Nem is felejtettem el és nem is hazudok magamnak újmúltat. Láttam ki és mikor hazudott, átéltem sok átverést és utána olvastam, utána néztem a valóságnak akkor is meg most is. Nem buborékban élek, nem egyféle propagandát fogyasztok és nem zárom ki a másként gondolkodók véleményét, mint sok balliberális, ma tiszás.

Mindezek alapján, az elmúlt 35 év tapasztalatai, ismerete, a politikával való foglalkozás és tágabb ismeretek alapján kiválasztottam a kínálatból azt a politikai csoportot akik a leginkább azt képviselik ami nekem megfelelő. Ez pedig a fidesz-kdnp. Ennek töredékét nem lehet elmondani azokról akik most hajlandóak a tiszára szavazni, de te engem tartasz elfogultnak és azon értetlenkedsz hogy miért szavaznak a gyerekeim is a fideszre.

ma 10:51
 23/27 A kérdező kommentje:

#22 Nagyon lekezelően beszélsz minden alap nélkül, ez is nagyon jellemző rátok fideszesekre... de én válaszolok normálisan.

"A jelenlegi kínálatból a fidesz-kdnp szövetség az amelyik a legtöbb dologban azt kínálja, azt képviseli és azt csinálja amivel egyetértek, ami nekem is célom, számomra is érték és fontos"

Ööö milyen érték bocs? A pedofilok kimosdatása, 1956 emlékének gyalázása (adjuk meg magunkat az oroszoknak), az ország kirablása úgy hogy az miniszterelnök közvetlen rokoni baráti körén kívül senki nem gazdagszik de ők legalább ezermilliárdosok?? De még ha a saját úgy nevezett értékeitekhez hűek lennétek viszont még ahhoz se: visszafogadjátok Szájer Józsefet a homoszexuális partija után 4 évvel, most meg egy leszbikus nővel haverkodik Orbán a német AfD-ből, aki egy vele azonos neművel nevel gyereket... amivel nekem nincsen bajom, de én nem is uszítok senkit közben az LMBTQ ellen... Aztán migránsoztok, miközben itt van más lassan fél ázsia vendégmunkásként meg eladnátok Budapestet az araboknak, miközben megy az iszlám terrorral a riogatás... Mindent szembeköptök amit elvileg képviseltek. Szóval milyen értékekről is beszélsz???

"Veled ellentétben én átéltem milyen volt a politika a rendszerváltáskor, milyen volt a Bokros csomag, milyen volt az első Orbán kormány, hogy győztek a szocik 2002-ben és 2006-ban, mit kaptunk vele a nyakunkba"

Ez ok csak engem rohadtul nem érdekel hogy mi volt 15 éve, mert másfél évtizede ti csináljátok a műsort nem a Gyurcsány meg a Bokros... ezt se fogom fel, hogy kinek magyarázat még mindig a jelenlegi helyzetre az, hogy 15 éve mi volt könyörgöm...

Ide annyi pénz érkezett 2010 óta, hogy Lengyelország, ami velünk kb. azonos gazdasági szintről indult Európa egyik vezető gazdasága lett. Na ennek tedd mellé, hogy mi magyarok meg a legszegényebb ország lettünk és ez nem Soros konteó hanem konkrét KSH adat. Bulgária meg Románia után kullogunk. Ezt sikerült összehozni brutál mennyiségű pénzből. De mondom, azért a luxusyacht meg a kastélyok megvannak a miniszterelnöknél.

Szóval légyszives többet hozzál fel érvként emellett a hulladék kormány mellett mint azt hogy 15 éve mi volt... rohadtul unom már tőletek nyuggerektől ezt az ostoba szöveget.

ma 11:16
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

#23 Látod, itt bukik a mutatvány. Te rajtam kéred számon hogy ÉN miért szavazok a fideszre, közben te meg olyan ostoba hülyeségeket, szimpla hazugságokat tolsz ami már nem csak nevetséges, de szánalmas i.

Itt a lényeg. Én a valóságban élek, az alapján döntök, te meg tolod a propagandát és fel se fogod milyen szánalmasan távol vagy a valóságtól.

Megkérdezed hogy mások miért szavaznak a fideszre de pont úgy nem figyelsz egy szóra se a válaszból ahogy eddig. Mert nem is akarsz, maradsz a kis képzeld propaganda buborékodban és köpködsz kifelé mindenkire aki nem él ugyanabban a tévképzetben és mindenszarizmusban mint te. Aztán ott állsz a választás éjszakáján és hajtogatod: nem értem hogy nyerhetett megint a fidesz.

Hát így. Hogy nem fogsz fel te sem meg a hozzád hasonlók sem semmit abból amit azok mondanak akik a fideszt választják inkább a kedvenceitek helyett.

ma 11:22
 25/27 MolotovPunk ***** válasza:
59%

22/ Össze vissza beszéled az ostobaságaidat. Vajon ki hiheti el ezt amiket írsz? Mennyit is emelkedtek 2010 óta a lakás árak? Mennyit is értéktelenedett a forint 2010 óta? Mennyi új adót vezetett be a fidesz 2010 óta? Mennyi magyar hagyta el hazáját 2010 óta? Én azt tapasztalom, hogy folyamatosan csúszik lefelé az ország, a kivándorlás pedig folyamatos az országból. A "családtámogatás" meg igazából demográfiailag egy kudarc és semmit nem ért az már jó ideje kiderült. Sok fiatalnak soha sem lesz saját lakása, még ilyen olyan "támogatásokkal" sem. Ez köztudott dolog. Az egykulcsos adórendszer a legigazságtalanabb, főleg a kis és átlag keresetűekre, szóval összegezve nem igazán értem minek kellene örülni?

Mellesleg tudok hasonlítani én is mihez, mivel 2007 óta dolgozom becsületesen. Az akkori sem volt rózsás korszak, de a többkulcsos adórendszer és az adójóváírás igénylése igazságosabb volt az átlag embernek, amit a fidesz 2010 után megszüntetett.

ma 11:37
 26/27 MolotovPunk ***** válasza:
44%
A fidesz csak rontott az ország gazdasági helyzetén a harácsolással. Az EU egyik legszegényebb országa lettünk. Ukrajna is csak azért van mögöttünk, mert ők nem EU tagok jelenleg, meg ott háború van. Bulgária is hamarosan lehagy minket bérekben, többi EU-s ország már lehagyott minket. Szlovákok, meg lengyelek is rég.
ma 11:43
 27/27 A kérdező kommentje:

#24 Én kinek a propagandáját tolom? Tisztában vagy vele hány ezer milliárdot költöttek már el propagandára közpénzből kedves nagyon buta néni/bácsi??? Legutóbb példul arra, hogy teli plakátolták a tereket a BÉKE-HÁBORÚ szavakkal, hogy a hozzád hasonló szintű ember is megértse hogy mitől kell rettegni? :)

Rohadtul nem érdekel hogy mikor meg mennyit éltél, mert a tapasztalásod csak a lózungok puffogtatására elég semmi konkrétumot nem tudsz továbbra se felhozni... semmi tiszteletet nem érdemelsz ami az időseknek kijárna, mert az én jövőmet teszed tönkre meg a gyerekeidét.

Én értem hogy hogy nyert a Fidesz: pont úgy, hogy a maga fajtáknak feltették a plakát Gyurcsányt és ennyi elég is volt. 2026-ban viszont már nem lesz kit feltenni. Te se meg a vízfejű nyugdíjas szektád se veszi észre hogy más lett az ellenfél. De jól is van így addig még álmodozhattok.

ma 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!