Csak én látom úgy, hogy egyre jobban zuhan a Fidesz támogatottsága, és kezdenek az emberek felébredni?
A magyar szeret ajvékolni...
A sok panaszkodás mellett azért továbbra is tele az utak kocsikkal reggeltől estig, a boltokban sorok, kávézók/éttermek pörögnek, rekordszámú magyar horvátban...
Majd a jövő évi választások megmutatják, hogy nincs itt megint semmi baj.
Én is tapasztalom, hogy sokakat teljesen kiakasztott, Orbán Viktor mennyire becsicskult, Putyinnal "tárgyalva". Sokan azon gondolkodnak, miket tudhat Orbánról, micsoda szemét aljaságok lehetnek a háttérben, ahol a 30 évnyi politikai tapasztalattal biró Orbán így viselkedik.
De félek tőlle, hogy még ez is kevés a buta fanatistáknak.
Ugyan már. 5-10 éve folyamatosan negy a vernyogás, ha a villamoson hallottak valamit jelentenének, Orbán már 1703-ban megbukott volna.
Nekem se tetszik ez a külpolitikai vonal amit visznek, de erre az inkompetens ellenzéki bagázsra akkor sem fogok leszavazni. És a 2 millió fanatikus fideszest meg nem lehet megrendíteni a hűségében
Addig maradnak amíg nem értitek meg, hogy a kritizálásukkal egyetlen fideszest sem lehet meggyőzni, hogy álljon át. Akkor lehet leváltani őket, ha az egy csomó magyar számára átélhetetlen homályos európaiság helyett az általuk fontosnak tartott értékeket legalább egy kicsit befogadva, tisztelve olyan egységet mutattok az ellenzéki oldalon, amit az emberek elhisznek (mert a 2022-es kavalkádot nem) és praktikusan kormányképesnek is tartanak. Az, hogy O1G meg korrupt, meg álkeresztény az csak a már őket gyűlölőket mozdítja meg, a bizonytalanokat ez a retorika dafke visszataszítja az ő szavazóik közé.
De ha nektek 26-ban is 22 kell...
A magyar nép imádja önmagát szívatni.
Látszatra rengetegen ajvékolnak, hogy "Viktorta nem jó, rossz irányba megyünk", stb., de aztán a 4 fal közt meg ott van a Viktor-Fidesz oltál és megy az imádkozás, hoogy még ítéletnap után is a vezetőnk legyen. Amikor meg választás lesz? ATombiztosan a szenilisek országa leszünk ismét, és 111,1%-os Viktorta-győzelemm lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!