Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én látom úgy, hogy egyre...

Csak én látom úgy, hogy egyre jobban zuhan a Fidesz támogatottsága, és kezdenek az emberek felébredni?

Figyelt kérdés
Egyre inkább azt látom, szinte mindenhol, hogy az emberek fel vannak háborodva, és totálisan ellenzik a mostani kormányt és az itteni körülményeket. Más is úgy látja, hogy az emberek kezdenek ébredezni?
2023. okt. 23. 05:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%

Az ellenzék pedig jó kutya módjára ki sem akarja használni a megélhetési válságot.

Felülről megmondták nekik hogy ne pattogjanak

2023. okt. 23. 08:59
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
Szóval az úgy nem megy gyerekek, hogy diktatúra!, elnyomás!, fasizmus! aztán bemegyünk a parlamentbe és fölvesszük azt az icipici fizezéskénket, költségtérítésünket ebben a velejéig korrupt rendszerben. Az egybites paraszt meg átlát rajtatok...
2023. okt. 23. 09:04
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező

A meglátásod kb. olyan, mint amikor a Forma1 bajnok féltávon már nem 50 másodperccel vezet a teljes mezőny előtt hanem "csak" 45 másodperccel, te meg azt kérdezgeted, hogy akkor most már ugye majd nem ők fognak nyerni.

2023. okt. 23. 09:05
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Kisebbségben lévő ellenzékiként azt mondom, hogy nem is nagy baj, ha nem lesz változás. Én elvagyok, le fogok szavazni az ellenzékre, így a lelkiismeretem tiszta, a sok birka meg csak nyomorogjon az Európa-bajnok inflációtól és pusztuljon bele a következő világjárványba, úgy ahogy a COVIDban is nálunk patkoltak el arányaiban a legtöbben, hála pártunk és kormányunk áldásos tevékenységének. Megérdemlik a sorsukat, egy cseppet sem sajnálom őket, saját maguknak választották ezt.
2023. okt. 23. 10:16
 15/23 anonim ***** válasza:
43%
És szégyellje magát, hogy fehérnek szüketett?
2023. okt. 23. 10:23
 16/23 anonim ***** válasza:
25%
Született
2023. okt. 23. 10:24
 17/23 Kroms ***** válasza:
43%

Nincs "megélhetési válság". Amennyivel nőttek az árak, majdnem annyival a fizetések is. A különbséget meg nem az itteni kúrmány okozta, hanem az amcsisztáni.

"a sok birka meg csak nyomorogjon az Európa-bajnok inflációtól" - Attól senki nem fog nyomorogni, hogy egy pár százalékot emelkedtek a reálárak.

"és pusztuljon bele a következő világjárványba, úgy ahogy a COVIDban is nálunk patkoltak el arányaiban a legtöbben" - Nem volt semmilyen "járvány", és főleg nem halt meg benne senki. A kínai CDC elnöke már az elején elmondta, hogy nem találtak semmilyen vírust, a Müllerg*ci meg azt, hogy a pozitív kamuteszteseket akkor is hozzácsapják a halálozáshoz, ha amúgy bármi másban haltak meg.

2023. okt. 23. 12:02
 18/23 anonim ***** válasza:
61%
Le lehet írni, hogy nem is volt COVID, de attól még nem fog feltámadni Igaly Diána, Csollány Szilveszter, Puhl Sándor, Kóbor János, Balázs Fecó, Damu Roland és még sokan mások...
2023. okt. 23. 12:12
 19/23 Kroms ***** válasza:
80%

Nem csak azt írtam, hogy nem volt, hanem érveket is, hogy miért. Örülök, hogy úgy teszel, mintha ezek nem lennének ott...

2023. okt. 23. 12:15
 20/23 anonim ***** válasza:
62%

#17 "Nem volt semmilyen "járvány", és főleg nem halt meg benne senki. A kínai CDC elnöke már az elején elmondta, hogy nem találtak semmilyen vírust, a Müllerg*ci meg azt, hogy a pozitív kamuteszteseket akkor is hozzácsapják a halálozáshoz, ha amúgy bármi másban haltak meg."

Ezt a hülyeséget ennyi idő után már abba kellene hagyni.

Voltam covid-os, nem egyszer és soha ilyen beteg még életemben nem voltam. Még nem történt velem olyan, hogy nem voltam biztos abban, hogy túlélek egy "náthát", pedig sem fiatal nem vagyok, sem olyan aki nem szokott beteg lenni, van bővem tapasztalatom a felsőléguti megbetegedésekben.

Tudod amikor eltemeted az anyádat, mint én, mert meghalt covid-ban, vagy amikor a gyerekem jön haza azzal, hogy a barátnője anyukája előző nap halt meg a kórházban alig 40 évesen, egészségügyi dolgozóként, minden egyéb betegség nélkül covid-ban, amikor sorra tudod meg ismerősöktől, hogy hány gyerek temette el a szülőjét, nagyszülőjét covid-ban - akkor igencsak zokon veszed hogy van aki még ezek után is elhiszi ezt a baromságot, hogy nem is volt semmiféle járvány.

NEKED mázlid volt, hogy téged nem ért el. Ahogy szándékosan vagy vak azokra akiket meg elért. Teljesen lényegtelen hogy a vírus természetes volt vagy mesterséges, véletlen került ki vagy elengedték, akkor is volt és van, ahogy lesz is. Az influenza is itt van köztünk és szedi az áldozatait minden évben, sajnos ez is olyan lesz.

Mondhatod ezt a szöveget, hogy "a pozitív kamuteszteseket akkor is hozzácsapják a halálozáshoz, ha amúgy bármi másban haltak meg.", de attól hogy anyámnak volt más olyan betegsége is ami miatt tudtuk, hogy nem lesz már hosszú életű, mégis ez a vírus vette el tőle/tőlünk azokat a hónapokat amiket még együtt lehettünk volna.

2023. okt. 23. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!