Szerintetek mi lesz Magyarország sorsa?
Cigányország lesz? Fejlődni fog a gazdaságunk?
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
Vagy lelakják a cigányok vagy lesz egy radikális előretörés a kispolgároktól, és majd megszeppennek a Parlamentbe.
De mivel csodák csak ritkán vannak, ezért nem izgat mi lesz a sorsa. Már majdnem a 25. évem taposom vígan megélek feketén, ettől több nem is kell jó helyen lakom stb.
Ha nagyon rosszra fordul a helyzet lelépek nyugatra, mást mit lehet tenni v nyelsz v kiálsz magadért.
Aki meg lepontoz az titkon egyetért velem, csak fél bevallani.
24/F
az egész országot azokhoz a vidéki törpefalvakhoz hasonlítanám ahol valaha virágzó élet volt, mára pedig csak ilyen 50-100 idős ember tengődik.
onnan ment a fiatalság a nagyobb városokba, megyeszékhelyekre, ahonnan a helyzet romlásával (90es évek óta az egész vidék egy nulla gazdaságilag) ment a fiatalság a fővárosba, ahonnan már csak az maradt, hogy külföldre mennek.
anélkül mondom, hogy bármi kutatásra hivatkozhatnék, tehát csak személyes vélemény, de szerintem 10ből 8 fiatal, ha megteheti, tehát van kezdőtőkéje, és beszél nyelvet, el fog menni. jó okkal.
cigányország szerintem nem lesz, sőt, ukrán, román, albán stb bevándorlókat is nehezen képzelek el, mert ha már jöhetnek ide, mehetnek tovább is, nincs ami itt fogja őket.
"10ből 8 fiatal, ha megteheti, tehát van kezdőtőkéje, és beszél nyelvet, el fog menni. jó okkal. "
Ja
Volt egy felmérés amiben a középiskolások 30% elmenne, 31% nem tudja, 39% maradna. Erre az egyik rokonom azt mondta a sok naiv. Úgyis rájönnek, hogy el kell menni.
"Volt egy felmérés amiben a középiskolások 30% elmenne, 31% nem tudja, 39% maradna. Erre az egyik rokonom azt mondta a sok naiv. Úgyis rájönnek, hogy el kell menni."
Az egész családod ilyen idióta? :)
""Volt egy felmérés amiben a középiskolások 30% elmenne, 31% nem tudja, 39% maradna. Erre az egyik rokonom azt mondta a sok naiv. Úgyis rájönnek, hogy el kell menni."
Az egész családod ilyen idióta? :)"
Nem, de milyen ok van amiért itt lehet maradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!