A DK és egyéb ellenzéki pártok (Mi Hazánk is) azért támadják ennyire Magyar Pétert meg a Tiszát, mert félnek hogy 16 év semmittevés után nem jutnak be a parlamentbe?

18,
Elolvastad a kommentem elejét és a végét, de úgy látszik a közepét nem.
"Senki sem jós" Az lehet, de volt itt egy elmúlt 15 év, aminek voltak tendenciái. A kommentem közepén azokat a tendenciákat elemeztem, abból következtettem a 2030-as helyzetre, ha a Tisza nyer.
Ha lesz addigra mérhető támogatottságú új párt, akkor az 99%-ig biztos, hogy olyan lesz, mint a Momentum vagy még inkább, mint a Tisza, csak más névvel, más logóval és más arcokkal.
Itt nem lesz változás, és 2030-ban is ugyanitt fogunk tartani, ha a választópolgári szemlélet és magatartás nem változik, méghozzá radikálisan. Ez a Tiszához való ragaszkodás viszont pont azt mutatja, hogy az emberek egyre kevésbé hajlamosak erre a választói változásra...

Kérdező, 08:53
Idézem a lényeget.
""olyan törvényekkel, szabályokkal, ami nem a politikus bűnözőket védi, hanem a közérdeket.""
Ez garantálná, hogy legyen értelme váltani 4 évente és hogy lehessen váltani, ha rosszul végzik a dolgukat. Egyes személyeket akár ciklus közben is, ha valamit sunnyognak, ne legyen mentelmi jog.
Az alaptörvényt eltörölni, az alkotmányt visszaállítani, erre pl remek alkalom a 22.én tartandó bírói demonstráció, nyomást kell gyakorolni a jogtudorokra, hogy megtegyék ezt!

20
"Az garantálja, hogy a tiszások már egyszer felismerték hogy a fidesz ezen dolgok miatt nem jó, vagyis ez azt jelenti hogy tudnak gondolkodni kritikusan. Akkor ha a tisza kormányzása alatt mindenben ugyanaz történik, azt nem ismerik fel?"
Tewhát ezért leszavaztaok a fidesz egyik kitartótjára ,a rendszert (mig volt zsirós lové) mindenben kiszolgáló tagjára ,aki 14 évig röhögve ült a Rogán ,és Ov asztalánál,Varga Judit feleségeként..
Vajon az az MP a valódi,aki 14 évig került egyik zsiros melóból a másikba,felesége jogán ,és sz@rt Ő a korrupcióra stb, hosz ő maga is a
korrupt rendszer részeként élt, vagy az aki miután ezeket elbukta, hírtelem "megvilgágosodott"?
Nyilván költői a kérdés..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!