Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fáj sok magyarnak hogy...

Miért fáj sok magyarnak hogy külföldi munkaerő jön Magyarországra ha az osztrákoknak ugyanezzel nincs problémájuk?

Figyelt kérdés

tegnap 17:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
29%

"Na azért láttam én ott törököt is többek közt."

A törökök azok oda születtek. Ők belföldi neveltetést kaptak. Ott szocializálódtak, osztrák iskolákba jártak, osztrák neveltetést kaptak. Teljesen normálisak.

És tudod még mi a remek velük? Nagyon jó munkaerők az építőiparban, évi 40-50 ezer új ingatlant építenek Ausztria szerte, csúcs minőségben és költséghatékonyan. A világ legjobb építőipari munkaerejének a török munkaerőt tartják. Emiatt nem szálltak el a lakásárak Ausztriában, az ottani fizetésekhez képest.

A törököket becsülni kell, és becsülik is az osztrákok. Mert tudják, hogy részben nekik köszönhetik a kényelmes életüket.

tegnap 18:27
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
#21 Nem beszélve a dönerről, abban is nagyon jók!
tegnap 18:29
 23/28 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy baj van velük.
tegnap 18:29
 24/28 anonim ***** válasza:
75%

De csak hogy értsd:

Attól te rohadtul de nem fogsz jobban élni, hogy ide jönnek a filippínók, pakisztániak, indiaiak és elvállalják olcsóbban a munkát helyetted a gyárakban, gyorséttermekben stb.

De attól meg jobban fogsz élni, hogy megfizethető áron építik helyetted a csúcs minőségű ingatlanokat a tűző napon, amíg te az irodában ücsörögsz és étteremben zabálsz.

tegnap 18:32
 25/28 anonim ***** válasza:
36%
Nemrég még azzal ijesztgetett mindenkit a FideSS, hogy a gonosz osztrákok lezárják az utakat és határzárat akarnak, hogy szegény magyarok ne dolgozhassanak náluk. Akkor most mi az igazság?
tegnap 18:38
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Honnét tudod, hogy nincs bajuk az osztrákoknak?

Az angolok is hasonlóra hivatkozva brexiteltek.

tegnap 18:45
 27/28 anonim ***** válasza:
85%

Én Ausztriában élek, onnan tudom, hogy nincs bajuk vele, amíg ők is jól járnak vele. Azzal a bevándorlással igenis van bajuk, amikből nekik nincs hasznul csak elvesz tőlük, azokat ki is pucolják a fű alatt Ausztriából.

Valamint azokkal a bevándorlókkal is bajuk van, akik nem akarnak beilleszkedni, nem akarnak megtanulni alap fokon sem németül. A magyaroknak ezzel sincs problémájuk, Budapesten már mindenki angolul beszél a külföldiek kedvéért, Ausztriában meg nem beszélnek angolul, pedig tudnak.

A Wilkommenskultur az Budapesten van, nem Nyugaton ahogy a Fidesz állítja.

tegnap 19:02
 28/28 anonim ***** válasza:
50%

"11/27 A kérdező kommentje:

Jó azért nálunk meg nincs annyi külföldi munkavállaló mint nyugaton."

Mert, Nyugaton mennyi külföldi munkavállaló van szerinted?

Szám szerint!

tegnap 20:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!