Miért fáj sok magyarnak hogy külföldi munkaerő jön Magyarországra ha az osztrákoknak ugyanezzel nincs problémájuk?
Nem járok túl gyakran Budapesten, ősszel voltam kicsit csavarogni és pár személyes ügyet elintézni. Valami megdöbbentő volt, hogy a Westendben, alig hallottam magyar szót. Ezt a véleményemet, hazugságvizsgáló alatt is vállalom! Az eladó, ahová mentem, angolul szólt hozzám, majd mikor kérdeztem, hogy beszél-e magyarul, vagy toljuk angolul, visszakérdezett, hogy ja, Te magyar vagy?
A 4-6-oson, egyértelműen több külföldi volt, mint magyar. Majd beültünk egy étterembe, meg elmentünk egy boltba, ugyanez.
Kihal az ország, de nem kellenek a migráncsok, de úgy látszik, hogy a magyarok sem.
Mert [link]
Egyébként Magyarországon is van elég sok munkanélküli. Ja hogy azok drágák, mert nem kapnak szinte ingyen szállást mint a külföldi behozottak?
Mint már írták, nem mind1 honnan, kik és milyen a nemek aránya. Ide csak a harmadik világ legputrisabb országaiból jönnek katonakorú, iskolázatlan, alja férfiak. A világ söpredékét hozza ide a Fidesz.
Míg Ausztriába meg a Kelet-Európaiak mennek akik ugyanolyan kultúrájúak mint az osztrákok, és mennek egészen vendéglátósoktól kezdve egészen agysebészekig.
Nem csak Trájanon, már a mohácsi hatalmas vereség is az idetelepített vendégmunkások miatt volt.
Árpád vezért is betelepített migránsok lógatták fel 995-ben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!