Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs még kész Paks2 ha...

Miért nincs még kész Paks2 ha már 2023-ban üzemelnie kellett volna 2 új blokknak?

Figyelt kérdés

[link]

Azóta sem sehol semmi.

11 éve (!) azt hazudták Szijjártóék, hogy

-Paks2 két évvel ezelőttre készen lesz

-fix áron, függetlenül árfolyamtól, inflációtól.

Ehhez képest

- van egy nagy gödrünk, aminek rogyadozik a fala

- egy titkos megállapodás újraírja az árakat

-( nem mellesleg, a legocsmányabb háborús bűnösökkel kellett ehhez tárgyalni )

Az akkor még valódi újságként működő Origo cikke itt: [link]

tegnap 17:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nincs nagy bizodalmam hozzá.
tegnap 17:30
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Hát... kinek mit intézett az Orbánja.
tegnap 17:35
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Mert Soros betelepített 1 millió migránst, akik Merkellel és a pápával szövetkezve rávették Amerikát, hogy a dollárbaloldalon keresztül megakadályozzák a beruházást, az Amnesty International segítségével, akiket Zelenszkij támogat azért, hogy Ursula von der Leyen háborús inflációt generáljon a magyarok ellen - mindezt pedig súlyosbítja, hogy a hanyatló Nyugat megtámadta Oroszországot, Ukrajna területén!

Körülbelül ezek lehetnek az okok. Egy biztos: Orbán és Putyin mindenképpen vétlen áldozatok a dologban, akik csak a békét akarják, ezért bántja őket mindenki!

tegnap 17:40
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Hohó: így könnyebben megy a "Csurran-cseppen"-ezés.
tegnap 17:48
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Azért, mert egyszer Szása berúgva ment be dolgozni, ezáltal ugrott a terv.
tegnap 17:50
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
gyurcsányt még nem említte senki?
tegnap 18:10
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
6-os, én csak azért hagytam ki (3-as vagyok), hogy maradjon a HÁTTÉRBEN a meghúzódó gyurcsány-szál! :)))))))
tegnap 18:12
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Az egész építkezés csak alibi volt a mutyira. Van egy részben beomlott gödör de a pénz már elfogyott. Most meg borul az egész bili.
tegnap 18:15
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
#7 na meg a háttérben meghúzódó Magyar Péter szálat se hagyjuk ki, aki a diákhitel központból végezte paks2 aláásási tevékenységét!
tegnap 18:18
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

9-es, sajnos így van, ő belülről bomlasztotta a rendszert! És a tanároknak se kellett volna utcára menniük - tessék, itt az eredmény!

Ekkora ellenszélben, szűk kis kétharmadocskával, alig 15 év alatt egy kormánynak esélye sincs alkotni valami értelmeset!

Talán ha a draq queenek nem jártak volna be a magyar óvodákba érzékenyíteni és gyerekeket átoperálni puszta kézzel, még jutott volna rá idő és figyelem - de így????

Nem lehet mindent egyszerre! Előbb meg kellett küzdeniük a rájuk támadó ellenségekkel, most aztán már jöhet a kánaán.

"FANTASZTIKUS" évünk lesz, megígérték! Én már behűtöttem a pezsgőt! :)))))))

tegnap 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!