Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen embernek találod Dr....

Milyen embernek találod Dr. Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

tegnap 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

Egy parazita!

Élősködő.

Ha nem kenne, senkinek sem hiányozna!!!

tegnap 13:33
 12/15 anonim válasza:
81%

Aki ajnározza OV-t, üzenek neki, hogy:

egy kelet-mo-i járásban egy kormánytisztviselő egy vagy több diplomával is csak bruttó 380 ezerre van bejelentve...

Szociális területen is megalázóan alacsony a bér.

A pedagógusok hülyítésével is csak azt érte el, hogy azok a pedagógusok, akiknek régen megalázóan alacsony volt a bérük, most mind menne vissza az oktatásba, csak vagy visszaveszik, vagy nem.

Hát elmegy OV a büdös picsába... visszavitte az országot a Rákosi-rendszerbe szinte. A sok fialtató pénzének köszönhetően csomó ember nem csak a saját, hanem a gyerekei életét is tönkrevágta egy életre, mert időközben mégis csak rájöttek, mégsem egymással akarnak élni. Mellesleg, aki eddig gyűjtögetett önrészre , már az sem elég.

tegnap 14:32
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Személy szerint egy nagyon szar embernek tartom!
tegnap 21:21
 14/15 Jégszív ***** válasza:

Most már felesleges a szót szaporítanom.

Talán annyit, hogy én honvéd korából Zalaegerszegről személyesem ismertem. Azóta irányultsága rengeteget, de jelleme nem sokat változott...

ma 08:58
 15/15 Senior Séf ***** válasza:
58%
Szerintem jobb, ha nem firtatjuk.
ma 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!