A nyugdíjasok tényleg menthetetlenek?
Édesapámat hugyhólyag daganattal kezelik. 66 éves.
A Kórházi kajára nem térek itt ki, mert arról mindenki tud.
Miután hazaért a kórházból, elkezdtek kiütések lenni rajta, emiatt nem tud kemóra menni.
Kiderült, hogy a pajzsmirigye miatt vannak ezek a kiütések. Tavaly november körül kapott úgy idén márciusra időpontot. Szóval 4 hónapot csúszik a kemó, mert ilyen későre kapott időpontot. Igaz, hogy a kiütések a gyógyszereknek hála eltűntek.
Ennek ellenére egész nap a HírTV megy. Megy Zelenszkij szapulása, Magyar Péterezés. Én is kapom a sarat emiatt, mert tiszás vagyok.
De azok után, hogy az egészségügy romokban, még így is kőkemény Fidesz szavazó. Édesanyám 70 ezer TB-t fizet, ő is fideszes. Ha az állami egeszsegugyon mulna, ok meghalnanak.
Vannak a kommer meg a fideszes nyugdíjasok. A nagymamám pl Dk-s, ez a "Kádár idején minden jobb volt", anyósom is visszasirja a szocializmust, és állandóan sír hogy nincs pénze, közben meg bejárta a fél világot, 2 hét múlva megint utazik.
Mindeközben anyámék fideszesek, mert ők meg Orban ideje alatt szedték meg magukat, vásároltak 5 ingatlant.
Én meg azt várom, mikor hullik ki mindenki a politikabol, aki 1980 előtt született, és jön valami olyan generáció, ami nem szocializmus maradék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!