Ez az ország ennyire menthetetlen hogy még Orbán Balázs kijelentése után is Fidesz 2/3-ad lenne?
Pontosan mi volt a probléma Orbán Balázs kijelentésével?
Szerinted észszerű dolog volt Zelenszkinek belevinnie Ukrajnát egy Oroszország elleni háborúba? Szerinted már a háború kitörésekor is, volt bármi esélye Ukrajnának?
Mutasd +az utat az élen a védelemhez.
Fleto sirályod beolvasztotta+leadta a vastelepen az egész honvédelmet.
"Szerinted észszerű dolog volt Zelenszkinek belevinnie Ukrajnát egy Oroszország elleni háborúba?"
nyilván az oroszok oda mentek zelenszkijhez és illedelmesen megkérdezték, hogy bele akarja-e vinni a népét egy oroszok elleni háborúba, ő meg egyből rávágta hogy hátnanáááá.
Kérdező, én jártam Kijevben 2013-ban, 1 évvel a Majdan-cirkusz előtt, amikor még az oroszbarát Janukovics uralkodott. Minden rendben volt, sok minden még Budapestnél is jobb volt (pl. nagyobb tisztaság, kevesebb csöves, jobb közbiztonság), tele voltak a boltok mindenféle eurázsiai termékekkel, amikről itthon az emberek többsége még nem is hallott, a városban mindenki oroszul beszélt és minden oroszul volt kiírva, kivéve ilyen ukrán állami cuccokat. Mintha össze sem omlott volna a Szovjetunió, sikeresen kikecmeregtek az oroszok segítségével a 90-es évek maffiakáoszából. Még arra is gondoltam, hogy kiköltözöm oda, annyira szuper helynek látszott.
Aztán jött a híres-neves Majdan, és amikor pár évvel később jártam ott, az ukrán nacionalista Porosenkó alatt, már látni lehetett a hanyatlást, a koszosodó utcákat, az ukrán nacionalista propagandákat. Eurázsiai termékek és a hangulatos piacok eltűntek, felhúztak helyette egy undorító amerikai-stílusú plázát, amiben a kiváló civilizált ukránok a vécé mellé szartak és gurultak a heroinos fecskendők (Janukovics alatt még Tolsztojt olvasó hajléktalant is láttam a metróban, nulla testszaggal).
Mostanra, köszönhetően az ukránok pattogásának, ez a kiváló város, ami sikeresen őrizte a Szovjetunió számos pozitív vívmányát mára egy füstölgő kráter lett. Megérte?
5-ös
Te ütődött, Ukrajnának egy oroszbarát kormány kellett volna aki nem akar a NATO-ba csatlakozni és nem akar Nyugati érdekszférává válni. Egész egyszerűen ez van, ezt dobta a gép az ukriknak. Ha ebbe nem voltak hajlandóak beletörődni, akkor meghalnak, ilyen egyszerű. Sok százezren az életüket veszítették, és még sehol sincs a vége. Lasszóval fogják a férfiakat és viszik a frontra meghalni.
"Szerinted észszerű dolog volt Zelenszkinek belevinnie Ukrajnát egy Oroszország elleni háborúba?"
Valojaban Putyin kenyszeritette haboruba az ukranokat, nem Zelenszkij
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!