Szerinted mikor pecsételődött meg, hogy Magyarországnak végleg annyi: 2010/2014/2018/2022-ben?
Figyelt kérdés
Választási évszám alapján melyik fideszes győzelemnél tudható volt a Magyarországnak végleg annyi. Szerintem 2022 választási újabb Fidesz nyerésnél végleg eldőlt a magyar nép menthetetlen.
Érdekelne, ki hogyan látja a helyzetet.
2023. febr. 2. 15:39
1/27 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs végleg annyi az országnak.
3/27 anonim válasza:
Mivel a nyugdíjasokra, primitívebb emberekre, kisebbségiekre építkeznek itt nem lesz változás, mivel azok vannak többen.
4/27 anonim válasza:
Azt kifejtenéd, hogy mit jelent a végleg annyi? Szerintem nincs, de tényleg jöhetne már más mert a fidesz nem jó irányba tereli az országot.
5/27 anonim válasza:
Sosincs olyan, hogy "végleg", 1517 után is lett 1825, csak eltelt 300 év közben :/
6/27 anonim válasza:
Vége még nincs a nótának, de hogy a mi életünkben ez már nem lesz jobb, az is biztos. És még ccsak 24 vagyok, ezt már lehet látni.
8/27 anonim válasza:
Ott, hogy 2006-ban nem vonták Orbánt felelőségre a puccskisérletéért.
10/27 anonim válasza:
ezek közül 2010-ben, amúgy pedig 1990-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!