Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elhiszitek, hogy Ukrajna...

Elhiszitek, hogy Ukrajna rendelte meg azt a filmet, ami Tiborcz és Ráhel obszcén mértékű gazdagodásáról szól?

Figyelt kérdés

M1 beszámoló:

https://www.youtube.com/watch?v=sceuXN7Q6-8

Tehát most azt kellene röhögés nélkül kibírni, egy 3 éve támadás alatt lévő ország hirtelen berendel egy tényfeltáró filmet a nemzet vejéről. Félelmetes belegondolni, hogy vannak algák, akik még ezt is elhiszik, de ez csak az én érzésem.

ma 09:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 inkább a jobboldal örülne egy orosz megszállásnak, ahogy az orbán hazaáruló balázs szavaiból kiderült.
ma 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
Én sem hiszem. A legatyásodott orkránoktól saját kútfőből nem telne ki.
ma 11:22
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

9, 2es vagyok, nem vagy jó emberismerő és gondolatolvasó sem.

Nem örülnék egyetlen egy háborúnak sem.

Aminek én örülnék, az egy instant, magyar kormányváltás. Annak örülnék és nem egy háborúnak.

ma 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A fő kérdés, hogy igaz-e az obszcén mértékű gazdagodás. (Igaz)
ma 11:46
 15/16 anonim ***** válasza:

"A fő kérdés, hogy igaz-e az obszcén mértékű gazdagodás."

ezt nem is cáfolta a fidesz.

ma 11:55
 16/16 Alex Fly ***** válasza:
77%
Nem az a kérdés , hogy én elhiszem-e; a probléma az, hogy van olyan idióta, aki viszont elhiszi...
ma 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!