Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elhiszitek, hogy Ukrajna...

Elhiszitek, hogy Ukrajna rendelte meg azt a filmet, ami Tiborcz és Ráhel obszcén mértékű gazdagodásáról szól?

Figyelt kérdés

M1 beszámoló:

https://www.youtube.com/watch?v=sceuXN7Q6-8

Tehát most azt kellene röhögés nélkül kibírni, egy 3 éve támadás alatt lévő ország hirtelen berendel egy tényfeltáró filmet a nemzet vejéről. Félelmetes belegondolni, hogy vannak algák, akik még ezt is elhiszik, de ez csak az én érzésem.

ma 09:46
A kérdező szavazást indított:
Igen, Ukrajna rendelte
Nem
16 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Arra alig van pénzük, hogy működtessék a megmaradt hadseregüket, amivel a területeiket védik és Zelenszkij elnöknek szó szerint kuncsorognia kell támogatásért, de arra van, hogy 0rbán ellen lejárató kampányt folytassanak.

Egy megtámadott ország ellen, hogy a francba tudnak ezek ennyire erkölcstelenül eljárni?

ma 09:53
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
És még annyit hozzátennék, hogy nem kivánom a saját hazámnak, hogy bárki is megtámadja, nem akarok háborút, hogy értelmetlen halálok ezrei legyenek, de, ha ezek után a mai magyar kormányt, Ukrajna ellenségként kezeli, minden joguk meglesz hozzá.
ma 09:55
 3/16 anonim ***** válasza:
6%
Az izraelita tömeggyilkos Zselé a kis zsebéből meg tudna venni egy ilyet. Állítólag sokkal többet lop, mint Lölö. 2022ben is kampányolt kicsit Ovi ellen.
ma 09:56
 4/16 A kérdező kommentje:

"Állítólag sokkal többet lop, mint Lölö."

Akkor Lölő és Tiborcz gazdagodása máris rendben van, ugye? Ez a narancsos logika.

ma 10:08
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Akárki rendelte biztos nem került 7,5 milliárdba.
ma 10:27
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Ez már tényleg a legalja propaganda. Persze az ukránok meg CIA ügynökök, miattuk van minden.
ma 10:37
 7/16 anonim ***** válasza:
8%
Logikus lenne. Ezek az ellenségeink, Ukrajna, Usa. Egy külföldi nem tudja, hogy nincs sok hírértéke egy ilyen anyagnak, a fideszesek is tudják, hogy elloptak mindent a "nemzet érdekében". Tehát ez külföldi megközelítésre utal.
ma 10:45
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

7, nektek lehet, nekem nem!

Engem egyszer sem fenyegetett meg sem az USA, sem Ukrajna, mert nem én vagyok a magyar kormány.

ma 10:50
 9/16 anonim ***** válasza:
9%

A 2-es mindent elmond a magyarok (főleg baloldal) hazaárulásra való hajlamáról. Örülne egy háborúnak, magyar civilek tömeges meggyilkolasának csak mert szerintem Óóórbán csúnyán viselkedett a magyarokat amúgy elnyomó, Kárpátalját elrabló, 3 éve terrorizáló ukránokkal, akik már a háború előtt megfenyegettek minket támadással.

Ukrajna ellenség, fenyeget, megfoszt minket az energiaellátástól, magyarellenes, gazdasági válságot okoz a háborúfétisével. Az usa a világ ellensége.

ma 11:03
 10/16 anonim ***** válasza:
36%

#7 "ellenségeink" Az USA a szövetségesünk és elméletileg az új elnöküknek sincs baja a magyar kormánnyal. Ha minket valaki megtámadna akkor gyakorlatilag 3. VH lenne mert NATO tag vagyunk.

A Szovjetunió idején volt az ellenségünk(pontosabban az akkori kormánynak az ellensége), úgy látom Viktorék is hasonló kommunikációban utaznak mint anno ők.

ma 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!