Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na, ki a "napon felejtett...

Na, ki a "napon felejtett csokihörcsög"?

Figyelt kérdés

Magyar Péter csütörtökön közösségi oldalán arra szólította fel Bayer Zsolt publicistát, hogy vonuljon vissza a közélettől. Mint fogalmazott, „itt az ideje, hogy Orbán Viktor haverja, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének birtokosa, a NER egyik legnagyobb haszonélvezője és legmocskosabb szájú »újságírója«, Bayer Zsolt eltűnjön a közéletből”, ugyanis szerinte szerint Bayer szerdán megfenyegette az igazságszolgáltatás függetlenségéért demonstrálni készülő bírókat.

A megszólított erre azt válaszolta, hogy nem fog eltűnni a közéletből. "Akarták már ezt mások is, aztán pont lesz…rom. És ha mondjuk 1988-ban nem tudtam félni az akkor hatalmon lévő fenyegetőktől, akkor majd pont egy ilyen napon felejtett csokihörcsögtől ijedek meg” – idézte fel az újságíró.

ma 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem szlovákrendszám Zsoltinak vége van.
ma 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek Magyar Péterrel, pedig nekem nem szimpatikus ő sem. Egy ilyen alpári szájú embernek semmi keresnivalója nincs a közéletben.
ma 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem találó, ez a csokihörcsög. Ehhez csak Somogyi András ért, aki Tónit "pontyarcú"-nak becézett. Orbánt meg "Felcsúti fedezőkan" és mindig megtalálja Somogyi a megfelelő vicces, találó beceneveket, ahogy Bayer Zsoltra is.
ma 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Két bohóc amikor civakodik, üzenget egymásnak. Diktafon Péter vs. Bayer-Müntyen Zsoci. Ami tény, hogy utóbbi tényleg elég alpárian adja elő magát, lehet nem ártana neki sem nyugdíjba vonulnia.
ma 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!