Igaza van Bayer Zsoltinak, amikor aggályait fejezi ki a tüntető bírákkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mint ismert, február 22-én a bírák a függetlenségük megőrzéséért demonstrálnak. Bayer Zsolt pedig azt írja, hogy bármelyik, kormánypárthoz közeli személynek bármilyen peres ügye akad, s a tüntetésen jelenlévő valamelyik bíró tárgyalná az ügyüket, akkor haladéktalanul elfogultság miatt kell panaszt tenniük, és mindaddig nem kell – sőt! tilos! – megjelenniük egyetlen egy tárgyaláson is, ameddig le nem cserélik egy olyan bíróra, aki nem tüntetett.ma 14:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, igaza van
Nem, nincs igaza
20 szavazat
2/8 anonim válasza:
Szerintem még nem volt olyan pillanat a történelemben amikor Bayer Zsoltinak bármiben is igaza lett volna.
3/8 hollófernyiges válasza:
Akkor gondolom az összes válási vagy nemierőszak tárgyaláson csak hermafrodita bírók ítélkezhetnek, mert különben valamelyik oldal felé eleve elfogultak.
4/8 anonim válasza:
Mindenki hülye, csak Bayer lovag helikopter.
5/8 anonim válasza:
Bayer Zsolt egy büdüs bunkó, csak baromkodni tud de semmire nincs kézzelfogható megoldása.
6/8 anonim válasza:
Bayer és igazság, muhaha. Egyébként nem hiszem, hogy bármelyik bírónak álmatlan éjszakái lennének amiatt, ha nem tárgyalhatná egy fidesznyik ügyét.
7/8 anonim válasza:
Én voltam olyan mazoista, hogy végigfutottam ennek a péniszkalapnak a gondolatmenetén és, bár gondolatisikon éppenséggel értem, hogy ő mit akar, csak a probléma ott van, hogy azon birók, akik változást akarnak, pont azért emelik fel a szavukat, amit az ő gondolatisikja jellemez.
Egy paradoxon lett az egész magyar közélet, mindennel együtt, ezzel is.
Nem vagyok véleményellenes, Bayer Zsolt véleményét sem szeretném korlátozni, de, elborzaszt, hogy ennek a baromnak a szavára, még ma is adnak emberek, és ma is lehet valaki ebből.
8/8 Koplárovics Béci válasza:
Bayer Zsótti ezzel a kijelentésével gyakorlatilag elismeri, hogy a jelenlegi bírói gyakorlat az, hogy politikai nyomásra kell döntést hozniuk a bíráknak? Mert leendő cellatársai azt állítják, hogy márpedig Magyarországon a bírói testület politikailag független. Ki nem mond igazat? Az egész párt, vagy csak Bayer úr van megint berúgva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!