Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor miért nem határol...

Orbán Viktor miért nem határolódik el a szerb nacionalista Vucic barátjától, akiknek a pribékjei úgy terrorizálják a demokráciáért tüntető fiatalokat ma, mint Magyarországon 2006-ban?

Figyelt kérdés

Orbánék csomó eu-s pénzt oda döntöttek Vucicék rezsimének Szerbia zárkóztatására a határokon átívelő eu-s pénzből finanszírozott programokkal, hát úgy néz ki ennyit sikerült elérni belőle.

A rendőrterror csak akkor rossz ha Gyurcsány csinálja, de ha egy nemhivatalos moszkvapárti szövetséges, az már tök oké?

tegnap 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Bocsi, megkérdezhetem, te ott voltál 2006-ban? Én ott voltam, sőt, valahonnan napidíjat is kaptam. Ilyenek, mint én nem lettünk volna kint, egy sima békés tüntetés lett volna. Utólag bánom, hogy belementem és amit én tudtam az egészről, Gyurcsányék elég korrektül intézték. Nem lépnek közbe, igen csak égett volna fővárosunk és nem a békés tüntetők végett. Ami most van Szerbiában és 2006 nagyon nem ugyanaz.
tegnap 14:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Persze ez már egy másik aspektus hogy mit csináltak ott a fidesz ügynökei által fellázított bűnöző börtönviselt kopasz fosztogató huligánok, meg vidékről bevonatozott alkoholista neonáci söpredék.

De ez már megint egy olyan téma amire a hivatalos fideszes közvélemény másképp emlékszik.

tegnap 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!