Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy látod a környezetedben,...

Hogy látod a környezetedben, többség Fidesz-győzelmet vár jövőre, ahogy ez a felmérés is mutatja?

Figyelt kérdés
Majdnem kétszer annyian számítanak a Fidesz-KDNP 2026-os országgyűlési választási győzelmére (55 százalék), mint a Tisza Pártéra (28 százalék) – derül ki a Magyar Társadalomkutató friss felméréséből. A kutatás eredményeiből az is látszik, hogy minden vizsgált társadalmi csoportban többen várják a Fidesz győzelmét, mint a Tisza pártét. A válaszadók nemtől, életkortól, iskolai végzettségtől és a lakóhelyük típusától – ide értve a jellemzően baloldali erősségnek számító Budapestet is – függetlenül, minden vizsgált társadalmi csoportban a Fidesz győzelmét várják.
ma 13:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az ellenzékiek hitetlenek, hiszen nem sok babér termett nekik amióta a 2010-ben hatalomra jutott a fidesz. Azért ezek a tapasztalatok miatt reális ez az eredmény.

Meg félnek az emberek hogy elcsalják a választást.

Ez nem tükrözi a pártpreferenciákat

ma 15:17
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Most miért kellett a rózsaszín illúziójukat összetörni a valósággal? Nem szégyenled magad? Miért nem tudod azt írni, hogy "Árad a Tisza!❤️🤍💚 Miniszterelnök Úr! Vége van!". Nem érted, hogy a kormányváltás ezen múlik? El kell takarni a szemünket a valóságtól, és a végtelenségig ragaszkodni a full hamis khandesz álomvilághoz, mert minél jobban elhisszük annál valószínűbb lesz. Nekünk. Érted? Mindent vagy semmit. Most vagy soha. Talpra magyar! Nincs más választásunk! Ha nem sikerül, csomagolunk. Kivéve, ha 2028-ban lesz egy újabb ellenzéki erő, aki ugyanígy összegyűjti ugyanazt a 2 milliós tömeget, és akkor majd megint elhisszük. Addig is mindent bele! ❤️🤍💚

ma 15:22
 13/19 anonim ***** válasza:
#12: Neked meg mi bajod? Arra szavaz mindenki, akire akar, majd a választásokon pedig kiderül az eredmény. Fölösleges ez a melldöngetés és fölényeskedés mindkét oldalon.
ma 15:38
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

"Neked meg mi bajod?"

Nyilván az, hogy neki már csak a melldöngetés, és a fölényeskedés maradt.

Hiszen a korábbi választások őt igazolják, a változást lehetetlennek ítélik meg. Azt meg mások tudják hogy ez mennyire butaság, hiszen a világ folyton változik, nem állandó és örök semmi sem, a fidesz uralma sem. Ez a változás pedig bármikor bekövetkezhet, akár 2026-ban is. Jelen állás szerint pedig be is fog következni.

ma 16:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Az a legnagyobb gond, es ez egy tarsadalmi problema, nem a Fidesz erdemes, hogy a magyar ember nem akar valtoztatni. Jo neki ez a szar elet, amiben van. Akinek volt egy kis esze, mar regen elkoltozott kulfoldre. Igazabol en mar az elozo valasztaskor is kulfoldon eltem, de remélem egyszer hazakoltozhetek ugy h normalis lesz a fizetes, lesz rendes egeszsegugy stb. Nezzetek meg a szlovakok mennyivel tokosebbek, pedig Fico meg egy sokkal enyhebb valaki mint Orban.
ma 16:32
 16/19 anonim ***** válasza:

7, nekem sem volt, de, mivel ahhoz, meg nem volt gyomrom, ami otthon van, és nem kivántam idő előtt kivonni magam a forgalomból, igy úgy döntöttem, hogy egy életem van és próbálok lehetőséget teremteni, hogy költözzek.

Mindenkinek csak javasolni és ajánlani tudom, mert, ami otthon van, ahhoz, már tényleg olyan erős gyomor kell, ami kibir egy 3 hetes romlott tejet egy rottyant banánnal. Nem normális és nem emberi.

ma 16:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Senkinek nem vitattam el a választójogát. Amit írtam, részemről nem melldöngetés, hanem tükör annak, aki felismeri magát benne. Én speciel ahhoz az "oldal"-hoz tartozom, akiknek sem a Tisza, de a Parlamentben jelenlévő pártok közül sem tetszik senki.

"Ez a változás pedig bármikor bekövetkezhet, akár 2026-ban is. Jelen állás szerint pedig be is fog következni."

Nem csodálom, hogy magadra ismertél a kommentemben. Pontosan erről beszélek. Az a fájó igazság, amit a #9 válaszoló leírt, lepereg a szemellenzőtökről. Titeket nem a valóság érdekel. Annyira fanatikusan szurkoltok a Fidesz bukásának, hogy belekergetitek magatokat egy hiú ábrándba, és halál komolyan azt gondoljátok, hogy azért fog nyerni a Tisza, mert ti ezt bemagyaráztátok magatoknak. Nem. Nem ettől fog nyerni a Tisza, mert ti nagyon beleélitek magatokat.

"Akinek volt egy kis esze, mar regen elkoltozott kulfoldre. Igazabol en mar az elozo valasztaskor is kulfoldon eltem, de remélem egyszer hazakoltozhetek ugy h normalis lesz a fizetes, lesz rendes egeszsegugy stb. Nezzetek meg a szlovakok mennyivel tokosebbek"

Harcoljatok, ne hagyjátok a hazát kizsákmányolni, vigyázó szemetek Pozsonyra vessétek - mondja az, aki külföldre menekült tökösségében.

ma 16:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Amíg nem látható csak Magyar Péter addig a Tiszás szavazók nem érzik az erőt, csak a reményt, egy dolog biztos, hogy többen vannak már azok, akik a rezsimet leváltanák.
ma 17:49
 19/19 anonim ***** válasza:

"egy dolog biztos, hogy többen vannak már azok, akik a rezsimet leváltanák"

És ezt honnan tudjuk?

ma 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!