Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszásokhoz lenne néhány...

DK-s kérdése:

Tiszásokhoz lenne néhány kérdésem. Válaszoltok?

Figyelt kérdés

Magyar Petike azt állítja hogy Gyurcsány=Orbán. Tehát azt állítja, hogy Orbán "embere" akar vele összedolgozni, hogy megdöntse Orbánt? 🤣

És azzal ugye tisztában vagytok hogy ha nem lesztek képesek megnyerni a választást, de a DK-val megnyerhettétek volna, akkor ti fogjátok hatalomban tartani a fideszt? Tudatosult bennetek?

És végezetül:

Tisztában vagytok vele, hogy Petike végleg kiverte a biztosítékot a DK szimpatizánsoknál, úgyhogy a messiásotok nagy arca miatt bármiféle koalíció halálra lenne ítélve? Ezek után pontosan ugyanannyi esélye lenne egy Tisza-DK koalíciónak, mint amennyi az MZP-félének volt.

A DK szavazók már nem a riválisaitok, hanem az ELLENFELEITEK.

Köszönjétek a messiásotoknak.

tegnap 19:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Kérdezed meg a egészségügyi államtitkárt Takács Pétert, hogy miért kell 7 évet várni egy térdprotézis műtétre?
tegnap 19:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Jól van öcskös feküdj le.
tegnap 19:54
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Nem olvastam a hozzaszólasokat, de! Minden hatalmon lévő kormány, olyan ellenzéket kíván magának, mint amilyen volt a fidesznek a dk 🙂
tegnap 19:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy mondod ezt mintha Gyurcsány tenne szívességet az együttműködéssel a Tiszának.

Holott pont fordítva van. A DK annyira nem meghatározó párt, hogy már csak a Tisza hátán tudna bent maradni a parlamentben. Gyurcsány személye pont, hogy akadályozná a Tiszát.

Az meg elég dedós hozzáállás, ha nem működik együtt a DK meg a Tisza akkor a DK szabotálná a Tiszát. Gondolom ez max. a te véleményed, nem pedig az egész párté.

tegnap 20:07
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

Én csak azt kérdezném meg a Gyurcsány-Orbán szál kapcsán, hogy mégis miért nem számoltatta el eddig Viktor Gyurcsányt? 2010-ben ugyanis ezzel szereztek 2/3-ot. Hogy elszámoltatják az elk*rót és bandáját.

Nyilván költői a kérdés, mert amíg Gyurcsány a szinen van - akkor is, ha egy 5%-os párttal - lehet vele riogatni, és ez is hoz szavazatokat.

tegnap 20:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem Tiszásként én is válaszolok. A Dk-val, vagyis inkább Gyurcsánnyal nem lehet nyerni, csak veszíteni. Ő politikailag bukott. Pontosan annyi az esélye? Mennyi? Nulla? Szerintem most könnyebbülnek meg a Tiszások, hogy talán nem lesznek összegyúrcsányozva. Akikhez ez az ember odadörgölőzködött, az mind bukott. Gyurcsány jelenléte eddig mindig hozta a kétharmadot, mert két legyet ütöttek vele egy csapásra. Narancsködös szavazók(csak Gyurcsányt ne)felkiáltással szavaztak. Az ellenzékiek meg inkább nem mentek el szavazni amikor a Dk-s vezér is ott volt.
tegnap 20:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Néhány észrevétel:

1.

Arató Gergely (DK) és Lézer Dzsoni (Fidesz) közös kampányvideót forgatnak.

Egyes fideszesek szerint Gyurcsány igazmondó juhász. Ugye emlékszünk még, egyik se volt túl régen?

Szóval ha valaki össze fog fogni a DK-val, akkor az a Fidesz lesz.

2.

Tudod honnan lehet kapásból felismerni a síkhülyéket, kérdező? Messiásoznak.

tegnap 21:20
 18/19 anonim ***** válasza:

"Három kétdést fogalmaztam meg, egyre sem válaszoltál."

Nem tudom milyen válaszokat vársz egy ilyen kérdésre?

Az elsőre válaszoltam (4#) a második:

"És azzal ugye tisztában vagytok hogy ha nem lesztek képesek megnyerni a választást, de a DK-val megnyerhettétek volna, akkor ti fogjátok hatalomban tartani a fideszt?"

Nem, mivel mint írták: a dk-val nem lehetséges megnyerni semmiféle választást.

Következő agymenés:

"Tisztában vagytok vele, hogy Petike végleg kiverte a biztosítékot a DK szimpatizánsoknál, úgyhogy a messiásotok nagy arca miatt bármiféle koalíció halálra lenne ítélve?"

Szintúgy nem, de ezt reméljük hogy így van, hiszen eszünk rejtett ágában sincsen összefogni pont azokkal, pont akkora realitása van neki mint a tisza-fidesz koalíciónak, higyjél erről bármit is. Szóval örülünk hogy ez a koalíció nincs napirenden a dk-soknál, remélem Gyurcsány papánál sincsen napirenden, mert abszolút nem szeretnénk az ajánlataival foglalkozni. Foglalkozzon a saját pártja nyomorával inkább!

tegnap 21:34
 19/19 A kérdező kommentje:

#18-nak:

Elárulom neked, hogy igazából nem a kérdésekre adott válaszok érdekeltek hanem az, hogy van -e közöttünk Tiszás MODERÁTOR?

Van.

tegnap 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!