Gyurcsány idejében jobb volt?
A kifli akkor 10ft volt most 60ft hatszoros.
Viszont most ingyen van tankönyv és a vármegye bérletek is jó dolog.
Nehéz összehasonlítani.
Akkor nagy volt a munkanélküliség most alacsony, viszont most rosszabb a hangulat azt hiszem.
Ez a téma valóban erősen politikai, és sokféle vélemény és érzelmi töltet övezi. Az árak emelkedése, mint a kenyér ára, egy tipikus gazdasági kérdés, amelyet sok tényező befolyásolhat, beleértve a globális piacokat, a gazdaság teljesítményét, a kormány gazdaságpolitikáját és egyéb környezeti tényezőket. Az emberek gyakran különböző időszakok és politikai rendszerek alapján mérik a gazdasági helyzetet, és persze mindenki más szempontból értékeli azt.
Az, hogy valaki Gyurcsány idejében jobbnak találta a gazdasági helyzetet, míg mások a jelenlegi kormány alatt élvezik a stabilitás érzését, leginkább a politikai ideológiától, a személyes tapasztalatoktól és a gazdasági trendektől függ. A kérdés, hogy egy adott kormány mennyire volt sikeres vagy alkalmatlan, attól függ, hogy milyen szempontból nézzük az adott időszakot. Az, hogy a kormány alkalmasságát miként ítéljük meg, mindig bonyolult, és több szempontot kell figyelembe venni: gazdasági növekedés, munkanélküliség, infláció, életminőség és más tényezők.
A politikai viták során fontos a mérsékelt, tényeken alapuló párbeszéd, hogy az érzelmek és elfogultságok ne homályosítsák el a helyzet valódi megértését.
"fizetések jóindulattal is maximum duplázódtak"
Ne viccelj már! Többször annyit keresünk, mint a szocik idején.
"és nem épített a határra kerítést"
És ez konkrétan miért is baj, hogy most lett kerítés építve? A migráns horda ne itt vonuljon át.
#7-nek:
Én 2009-ben napi 6000-et kerestem mint kőműves, tavaly pedig 18-at. (Otthagytam az építő-ipart)
Az árak viszont qrvára nem a háromszorosai az akkoriaknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!