Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi működik jobban mint Gyurcsá...

Mi működik jobban mint Gyurcsány idejében?

Figyelt kérdés
Minden szét lett csszve, minden rossz, semmi nem működik jól, az egészségügy, MÁV, oktatás, a hatalmas korrupció és infláció, az euró árról nem is beszélve és az uszítás megy csak... Ettől azért tyúúúcsány idejében jobban működött minden... Csak mindenki bevette azt a politikai maszlagot amit a fidesz csinált róla.... Én fideszes voltam, amióta szavazok 1x szavaztam a jobbikra, a többi alkalommal fidesz. Viszont nem az van aminek kellene lennie...

#politika #Tolvajok Orbánja #Korrupciós lista #rogáni propaganda gépezet #propaganda miniszter
tegnap 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A propaganda kérdező, az sokkal de sokkal jobban működik. Más nem nagyon
tegnap 11:26
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Mint 2006os Gyurcsány szavazó, aki 2010-ben, inkább nem szavaztam, mert úgy voltam vele, hogy az az ország érdeke, hogy jöjjön valami más... hát, tudom, hogy a 2010-ben, az én szavazatommal is 2/3-a lett volna ennek a rohadéknak, de ma már bánom, hogy akkor nem mentem el szavazni.

Mészáros és Andi Káefté működik egyedül jobban, a lopás, semmi más.

tegnap 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Bár csak 30 évese vagyok de szerintem olyasmi ez mint a kádár rendszerben. Hagynak élni, igaz eléggé fel kell kötni a gatyat. Mondjuk nagyszüleim mindig azt mondták, hogy sokkal jobb volt minden akkor. Kaptak lakást, kocsit, volt nyaralójuk. Jó külföldre nem nagyon jártak de legalább normális volt az élet. Most meg a közösségi média korában minden turpisság kiderül a Fideszről.
tegnap 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Semmi ne élj illuzióban
tegnap 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
#2 köszi… 2006-ban jól átvertek
tegnap 11:43
 6/9 anonim ***** válasza:
8%

5, mármint kit vertek át? Engem, vagy téged?!

Én a mai tudásommal, az öszödi beszéd ismeretével, ugyanúgy Gyurcsányra szavaznék akkor, mert, az, ami utána következett, igazolta, hogy nem volt ő annyira rossz, mint, amit akkor dobáltak rá.

tegnap 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Minden jobban működik, de az egészségügy biztosan.
tegnap 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es igen, a vizitdíj tényleg jó volt. 2009-ben gyerekként nehéz légzéssel és lázzal vittek kórházba. Fél órán át kinn ültünk és senki, ismétlem senki nem foglalkozott velem. Akkor szakadt el a cérna apámnál és elkiabálta magát, hogy megfullad a gyerek, nézzen már rá valaki. Behívtak és közölték azonnal, hogy benn maradok, mivel súlyos kétoldali tüdőgyulladásom és asztma rohamom volt. Sürgősségi eset voltam, kiskorú és nem foglalkoztak velem.

2006-ban agyrázkódással voltam kórházban, nem engedtek felkelni, hogy elmenjek a mosdóba, de órákon át nem hoztak ágytálat. A szobatársaimnak sem, pedig volt, aki vakbél műtét után volt. Ez volt ősszel, előtte januárban szintén tüdőgyulladással voltam kórházban, akkor a szobatársam egy pár hónapos csecsemő volt. A pici egész éjjel sírt, a nővérek nem voltak hajlandóak ránézni. Mivel beteg voltam, nem akartam kivenni, mert nem tudtam, mit adnék neki tovább. Ja és nap közben nagyjából végig rajtam csüngtek a nálamnál kisebb gyerekek, mert ennyire figyeltek rájuk az ápolók.

tegnap 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:

8#

És azóta javult valami?

Mert én nem azt hallottam

tegnap 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!