Mi működik jobban mint Gyurcsány idejében?
Mint 2006os Gyurcsány szavazó, aki 2010-ben, inkább nem szavaztam, mert úgy voltam vele, hogy az az ország érdeke, hogy jöjjön valami más... hát, tudom, hogy a 2010-ben, az én szavazatommal is 2/3-a lett volna ennek a rohadéknak, de ma már bánom, hogy akkor nem mentem el szavazni.
Mészáros és Andi Káefté működik egyedül jobban, a lopás, semmi más.
5, mármint kit vertek át? Engem, vagy téged?!
Én a mai tudásommal, az öszödi beszéd ismeretével, ugyanúgy Gyurcsányra szavaznék akkor, mert, az, ami utána következett, igazolta, hogy nem volt ő annyira rossz, mint, amit akkor dobáltak rá.
7-es igen, a vizitdíj tényleg jó volt. 2009-ben gyerekként nehéz légzéssel és lázzal vittek kórházba. Fél órán át kinn ültünk és senki, ismétlem senki nem foglalkozott velem. Akkor szakadt el a cérna apámnál és elkiabálta magát, hogy megfullad a gyerek, nézzen már rá valaki. Behívtak és közölték azonnal, hogy benn maradok, mivel súlyos kétoldali tüdőgyulladásom és asztma rohamom volt. Sürgősségi eset voltam, kiskorú és nem foglalkoztak velem.
2006-ban agyrázkódással voltam kórházban, nem engedtek felkelni, hogy elmenjek a mosdóba, de órákon át nem hoztak ágytálat. A szobatársaimnak sem, pedig volt, aki vakbél műtét után volt. Ez volt ősszel, előtte januárban szintén tüdőgyulladással voltam kórházban, akkor a szobatársam egy pár hónapos csecsemő volt. A pici egész éjjel sírt, a nővérek nem voltak hajlandóak ránézni. Mivel beteg voltam, nem akartam kivenni, mert nem tudtam, mit adnék neki tovább. Ja és nap közben nagyjából végig rajtam csüngtek a nálamnál kisebb gyerekek, mert ennyire figyeltek rájuk az ápolók.
8#
És azóta javult valami?
Mert én nem azt hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!