Apus54 kérdése:
Czinege Lajos hogyan reagált a miniszterségét vizsgáló bitottság megalakulására?
Figyelt kérdés
1. Menedékjogot kért a Szovjetunióba
2. Lemondott a rendfokozatáról
3. Megfenyegette a bizottság tagjait
4. Idegösszeomlást kapott
2010. nov. 8. 15:51
1/10 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
A rendszerváltás után már nem politizált, 1989-ben lemondott hadseregtábornoki rendfokozatáról, de el tudom képzelni, hogy korábban fenyegetőzött. Volt pl. vadászpuskája, ha már erkölcsi tartása nem lehetett.
2/10 anonim válasza:
Átment a Hollóhoz és madárhangon mozgalmi dalokat énekeltek.
3/10 anonim válasza:
Volt olyan, hogy Czinege Lajos miniszterségét vizsgáló bitottság?
Mindennap tanul valamit az ember.
4/10 anonim válasza:
Nofene! Kaszópuszta feudális "nagyura", a célzóvizes (részeg) "vadászatok" szervezője, az orgiák "hőse", a buta és beszélni is nehezen tudó Czinege?!
5/10 A kérdező kommentje:
Igen ő az csak a négy lehetséges válasz közül egyikre sem passzol. :-)
2010. nov. 8. 19:31
6/10 anonim válasza:
Most, hogy a nagy vadász cimboraság bukik, ő se ússza meg, 4. a helyes válasz. [link]
7/10 anonim válasza:
2. vagyok.
Először járok ezen az oldalon. (De tudom, hogy utoljára!) Kik írogatnak ide? Kiszáradt savanyú-jóskák, akik még az iróniát sem értik a nagy világmegváltó egojuk árnyékában? Ha a politikai agy-ejakulációjukon kívül más mondatot látnak, - összezavarodván az "életidegen" szavakon - rögtön a piros kezecskére kattintanak, kifejezve haragjukat és zavaros egyet nem értésüket. Gratulálok a politika agy-mosott áldozatainak. (És ez nem párt-függő eredmény!)
8/10 anonim válasza:
Remélem, összeomlott a gazember!Szerencsétlen, nyomorult az az ország, amelyiknek ilyen köcsög hadseregtábornokai voltak!
9/10 anonim válasza:
1989-ben volt az utolsó április 4-i díszszemle, nyitott szovjet csodaautók, tisztelgő tábornokok, "erőt, egészséget vezérezredes elvtárs", hurrá a katonáktól. Színtiszta szovjet utánzat. Akkor is alig tudott állni, szerintem előtte is megkóstolhatta a célzóvizet. Aki a NAGY Szovjetúnióban tanult, az mind megtanult keményen (és állandóan) inni. Természetesen vodkát vagy pálinkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!