Magyar Péter az év átverése?
Nagyban megy a tüntetés, bojkott a szomszédos országokban, például horvátok, szlovákok.
Itt? Semmi. Miért nem csinálja meg a tüzet?
#32 Ahogy mondtam: a vásárlási bojkottnak pártszimpátiától független, társadalmi összefogásnak kell lennie. Ha Magyar Péter felszólítaná erre az embereket, az hatalmas támadási felületet biztosítana a fidesznek, emellett MP-nek nulla politikai haszna lenne belőle.
Ha te szeretnéd a vásárlási bojkottot, akkor állj az élére, kezdj el szervezkedni, próbálj meg minél több embert elérni vele. Hajrá!
34, mégis jelzés értékű a hatalom felé, érzik a kereskedők, mert visszaesett a forgalom.
Lehet ezeket bagatelizálni, meg azt, ami Szerbiában, vagy Szlovákiában történik, vagy, ami 2006-ban volt, de tud lenni eredménye.
Lásd Ukrajnát 2014-ben!
Másnak is feltűnt, hogy mindenre van egy gyenge kifogás?
Ez így lesz ha hatalomra kerül is?
Nem az ő dolga, nem érdekli, támadási felület stb.
És ez az ember akar elszámoltatást?
"Nincs mindenre kifogás"
Áhh dehogy.
"Inkább arról mesélj"
Nem kell a terelés. Én szavazó vagyok, nem politikus. Szal ha valami nem tetszik, lépj tovább és ne velem foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!