A kormány ÁTVERTE az Arab befektetőket, amikor megkötötte velük a Rákosrendező eladási szerződését miközben a terület egy részét nem sikerült megszerezniük ?
Hogy tudtak velük bármilyen szerződést is megkötni, napokkal ezelőtt, amikor a fővárosnak elővásárlási joga van a területre ? És ezzel élni fognak.
Ez máskép nem történhetett, csak úgy hogy elhallgatták a tényeket a befektetők előtt, vagyis hazudtak nekik.
#15-nek:
Nem én vagyok skizo, hanem te vagy korlátolt.
Attól hogy DK szimpatizáns vagyok még lehet saját véleményem, ami eltérhet a párt irányvonalától.
Veled ellentétben nekem nem kell a számba köpni, hogy nyálam legyen.
Ismét #15-nek:
Kicsit pontatlanul fogalmaztam. Párttag vagyok, nem csak szimpatizáns.
#21,
Te szegény, lepontoztak??? :( Istenem, remélem ugrani nem fogsz :(
Neked aztán jó dolgod van, nem szimplán provokálsz, hanem még jelentgeted is a neked nem tetsző kommentet. 😊
Ilyen az, amikor a Fidesz elhallgattatja azokat, akik nem úgy gondolkoznak, mint a fajtátok. 😊
"Mi soha nem vetemedünk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet!"
Ezt mondta Viktor Brüsszelben.
Most mi történik?
Donald Trump milliós támogatásokat von meg a magyar független/ellenzéki civil szervezetektől és médiától.
Vajon kinek a parancsára?
Hát Viktor parancsára, ez tök nyilvánvaló!
Iványi Gábortól is megvontak mindenféle támogatást, mert nem nyalta Orbán hátsó felét.
Mire jó ez az egész?
Hogy ne legyen szólás- és sajtószabadság, hogy ne derüljön fény a kormány korrupciós botrányaira.
Csak az kerülhet a médiába, amit a Fidesz akar!
Azt ne mondd nekem, hogy ez "nem diktatúra"!
Akkor mi a halál pöcölője ez?
#24,
"Neked aztán jó dolgod van, nem szimplán provokálsz, hanem még jelentgeted is a neked nem tetsző kommentet. "
Ezt mikor álmodtad?
A többi ömlengésedre pedig azt tanácsolom, hogy máskor ne igyál nyugtatóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!