Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nem budapestieket mennyire...

A nem budapestieket mennyire érdekli a Rákosrendező - Minidubaj ügy?

Figyelt kérdés
tegnap 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mivel 2/3 van, teljesen mindegy, a Fidesz végrehajtja a terveit.
tegnap 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Annyiból érdekel hogy mikor vonattal bemegyek Pestre és meglátom Rákosrendezőt hát rosszul vagyok, valamit csinálhatnának már vele mert elég gáz.
tegnap 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem érdekel. 80-as években sok szép balesetet csináltam ott.Azok a szép emlékek.Egész nyáron onnan volt az összes gyümölcs a család asztalára.
tegnap 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Tök jó lenne ha szépen megcsinálnák, de felhőkarcolót azt nem szeretnék, az nekem nem tetszik.
tegnap 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Kíváncsian várom a fejleményeket hogy a lomb nélküli lombsétány után lesz-e felhőkarcoló nélküli felhőkarcolónk is.
tegnap 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Érdekel, mert egy olyan grandiózus épületkomplexum, ami eddig nem igazán volt Mo.-n-, valamint, hogy nem lesz szinte sosem kihasználva, megint vérlázító.
tegnap 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Felőlem épülhetnek a felhőkarcolók. Arra járok minden nap, gyakran gyalog. Ezt a pusztulatot ami ott van...
tegnap 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Annyira mint a budapestieket a vidék sorsa, állapota.
tegnap 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!