Meddig folytatódik még az ország rombolása?
Figyelt kérdés
Nem úgy tűnik, mintha az emberek szeretnék megakadályozni. 2025-ben van olyan település, ahová még nem jutnak el a valódi hírek?tegnap 15:57
1/10 anonim válasza:
Amig nem történik az, ami a szomszédainkban történik, vagyis, amig az ország nem áll fel és nem mondja azt, hogy elég volt. Amig csak mindig újabb és újabb politikusra várunk, addig nem fog megtörténni.
2/10 anonim válasza:
Az ország szépen épül, a lakosság egyre gazdagabb.
3/10 anonim válasza:
Ezt már legalább két éve kérdezem egyfolytában...de érdekes módon az EU vezetőknek és az USA akkori elnökének valahogy, valamiért egyáltalán nem állt érdekében egy picit sem a béke érdekében tenni... Pedig simán lehetett volna, de ők benzinnel mentek tüzet oltani.
4/10 anonim válasza:
A kommentet nem ide szántam, de amúgy ehhez a kérdéshez is passzol valamennyire...3# as
5/10 anonim válasza:
Ma vagy 30 zöld rendszámos autót láttam egy random parkolóban. Ha van pénz ekkora pazarlásra, akkor nincs itt semmiféle rombolás...
6/10 A kérdező kommentje:
30 zöld rendszamos autó meg vagy 100 16 éves autó :DDDD
tegnap 16:58
8/10 anonim válasza:
6: az enyém 20 éves, de semmi baj nincs vele, ellenben az új autók igen gyatrák!
9/10 anonim válasza:
Ameddig Viktorékat el nem kergetjük az országból.
10/10 anonim válasza:
Jó a kérdésed és az alatta lévő véleményed. Szerintem a zemberek megint várnak valakire, aki mindent megold, miközben majd a zemberek atombiztosan behúzzák ismét az X-et Viktortáékhoz. Így meg olyan az egész, mint a falrah*t borsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!