Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki még mindig a Fideszre...

Aki még mindig a Fideszre szavaz,azoknak mi tetszik még mindig bennük?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #szarkány #fidkány
jan. 29. 11:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
11%

- CSOK.

- SZJA visszatérítések

-Munkáshitel

-Rezsicsökkentés

-Migráció megállítása

-Genderizmus megállítása, gyermekvédelem, családvédelem

- Fejlesztések

-Önálló nemzetbarát külpolitika

- Pedagógusbéremelések, orvos bléremelések

jan. 29. 11:15
 2/27 anonim ***** válasza:
6%
Sokaknak nem szimpatikus Magyar Péter, a többiek meg ugyanazok akik korábban. Nem marad sok lehetőség.
jan. 29. 11:15
 3/27 anonim ***** válasza:
36%
Ez nem is igazi kérdés csak ráér a kérdező és veszekedhetnékje támadt
jan. 29. 11:23
 4/27 árokpart ***** válasza:
49%
Nem igazán fog már rájuk szinte senki szavazni.
jan. 29. 11:24
 5/27 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként ezt a szimpátia dolgot sosem értettem. Nem pofa alapján kéne szavazni, hanem az alapján hogy most jó vagy sem :D az első meg egy nettó zombi, de legalább jót lehet rajta nevetni. Az ellenzékiek nagy része sem azért Tiszás mert tetszik MP-nek a haja neki, hanem azért mert valami változást szeretne eszközölni az már hót mindegy, hogy egy zsideszes el nem tudja képzelni, hogy más jobban csinálhatja közben annyi szakértő, és okos jó iskolákat végzett ember vár arra, hogy azt csinálja amihez hogy el sem tudnák hinni az emberek. Nem MP lesz a felelős minden közszolgáltatásért, és kollektívan az országért, hanem a miniszterek akik már ha jobban értenek a területükhöz, mint a mostani becsúsztatott káderek már jobban járt az ország. Egyébként pont a potrohos nagyvezérünk mondta, hogyha egy kormány azt hirdeti nincs rá alternatíva, és az ellenzék mindig alkalmatlan az a demokrácia vége, és az a kormány megbukott. Mi is megy évek óta? Ohhh...
jan. 29. 11:26
 6/27 anonim ***** válasza:
24%

Köszönöm a kérdést!

Sorolom, hogy a mi családunk miért:

- kedvező rezsi

- mellék magánvállalkozásunk nagyon kedvező fenntartása

- kisbabánk utáni rengeteg támogatás (SZJA visszatérítések)

- régebbi lakáshitelünk állam általi csökkentése, majd kiváltása kamatmentes babaváróval

- jól fizető munkahelyeink - idén nagyon jó béremelést kaptam

- fenn tudunk tartani 2 autót

- nyaranta el tudunk menni a családdal egy nagyobb nyaralásra, de év közben is többször üdülhetünk, wellnessezhetünk akár SZÉP Kártya felhasználással

-öcsém 22 évesen adómentes, ő is ezzel nagyon elégedett

Nyilván nekem is van rengeteg olyan dolog, amivel nem értek egyet a Fidesszel. A pedofil-dolgokért járó büntetéseket alaposan szigorítanám, akármilyen pártbeállítottságú az illető. Vannak korrupciós gondolok is, de szerintem először a magyar átlagemberekből kellene kinevelni a korrupciót, mert amíg a legtöbb ember még a szocializmusból hozott "hogyanbasszukátakormányt" és a "kormánymindigellenség" fejjel gondolkozik és mindig csak a kiskapukon jár az esze, addig nem lesz egyetlen kormány sem korrupció-mentes.

De legyen változás! Én benne vagyok.

Leszavazok én a Tiszára vagy bárki másra, ha írásban garantálja nekem, hogy a jelenlegi juttatásaimat mind megkapom és nem csökken az életszínvonalunk a jövőben sem!

jan. 29. 11:27
 7/27 anonim ***** válasza:
67%

6# "- mellék magánvállalkozásunk nagyon kedvező fenntartása"

Ez mit jelent konkrétan?

jan. 29. 11:30
 8/27 A kérdező kommentje:
A "munkáshitel" kijelentésen jót nevettem😂😂 4 millió forintot 10 évre az is birka aki felveszi,meg az is aki kitalálta😂🤡
jan. 29. 11:32
 9/27 anonim ***** válasza:
25%
#8 Ha 3 hónapig meg munkanélküli leszel érkezik a büntetőkamat tiszta Kádár feeling KMK :D
jan. 29. 11:33
 10/27 anonim ***** válasza:
9%

#7 mellékvállalkozásom van nekem is meg a feleségemnek is.

Átalányadóval, ami idén már 34 896 000 Ft keret, valamint 12 millióig alanyi adómentesség. Ekkora bevételeket viszont mi sosem fogunk elérni a mellékállásainkkal, úgyhogy az éves 5000 Ft-os kamarai tagságon kívül tulajdonképpen tök ingyen, adómentesen tudjuk űzni. :)

jan. 29. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.