Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Deutsch Tamás hogy ennyire...

Deutsch Tamás hogy ennyire profi politikus hogy már ezer éve ott az EP parlamentben de még csak most bukott le vele, hogy két értelmes mondatot alig bír elmakogni angolul?

Figyelt kérdés
jan. 28. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Évek óta Oroszul tanul ezért elhanyagolta az Angolt.
jan. 28. 22:31
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Az azért van mert DEUTSCH Tamás, nem English.
jan. 28. 22:43
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
Azé' szerintem sokunknak teli lenne a gatya, ha sokáig meg sem szólalnánk, csak üldögélnénk ottan, aztán 1*csak egy kemény feladatot kapnánk hírtelen.
jan. 28. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
12: Oké hogy Dajcs, de németül sem tud. Magyar Péter legalább magyarul jól beszél. Szóval ebben is sokkal jobb mint a fideszesek.
jan. 28. 23:28
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
#14 Magyar nem tud sehogy sem jól beszélni. Fahangon darálja a mondandóját és ha olyannal kerül szembe aki nincs neki alárendelve akkor vitázni sem tud, teljesen megkukul. Kínjában rendszeresen énekelni kezd, mint egy óvodás aki ki akarja zárni a világot ami nem tetszik neki, hogy legalább ne hallja amit a másik mond. Magyar beszédeit egy nagy kampánystáb írja meg, amikor egyedül kell szerepelnie akkor olyan alja "előadásra" képes csak mint amikor a teherautó platójáról kiabált összefüggéstelen gyalázkodásokat a templomból kijövő emberekre.
jan. 28. 23:34
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
DT persze, hogy folyton szidja Brukszellest, hiszen nem is érti mit beszélnek :)
tegnapelőtt 07:57
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

1: "Elmakogta"

én úgy láttam papírról olvasta. sztem úgy írták le oda neki ahogy ejtik.

tegnapelőtt 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:
41%
Miért kéne annak örülni hogy egyáltalán ott van DT?? Azért kapja a fizetését hogy rendesen dolgozzon. Az hogy 15 év alatt nem tudott legalább alap szinten megtanulni angolul azt mutatja hogy nem végzi jól a munkáját. Egy ep képviselőtől elvárható hogy beszélje a közös idegen nyelvet.
tegnapelőtt 12:20
 19/19 anonim ***** válasza:
A 17 miért lett lepontozva? Konkrétan papírról olvasott.
tegnapelőtt 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!